צפה בקובץ המצורף IMG_1785.JPG
צפה בקובץ המצורף IMG_1776.JPG
הבצק הוא הבצק הרגיל,
אם תרצו אותו בכייף.
הטיפ שלי הוא יותר לאופן והמהלך -
אחרי הלישה של כעשר דקות במקסר,
מכסה בניילון נצמד ומגבת לחצי שעה בערך,
בנתיים נותנת לתנור להתחמם על טורבו 50 מעלות.
מורידה את הניילון לשה עם היד ונותנת עוד עשר דקות מנוחה.
ועכשיו שלב הקליעה, מחלקים את הבצק לחלקים , אני שוקלת, כאן בתמונה עשיתי קליעה של שש, אבל כל קליעה תתקבל בברכה.
לאחר הקליעה מכניסים את התבנית לתנור שמחומם על 50 מעלות בערך לעשרים דקות חצי שעה, כשאת בודקת שהחלות עולות ותופחות עד לגובה הרצוי והמקסימלי.
אחרי שהחלות קיבלו תפיחה יפה בתנור, מעלים את המעלות ל 230 , ותותנים לחלות אפייה של כ 10 דקות רבע שעה, כמובן עם השגחה שהן משחימות יפה ולא נשרפות.
הקטע הזה של ההתפחה בתנור נותנת לחלות רכות מטריפה וחלות שלא מתפוררות.
טעם משגע!! ממליצה מאד.
הצלחות רבות,
ושכל הברכות יהיו חלות על ראש כולנו!!
צפה בקובץ המצורף IMG_1774.JPG
צפה בקובץ המצורף IMG_1776.JPG
הבצק הוא הבצק הרגיל,
אם תרצו אותו בכייף.
הטיפ שלי הוא יותר לאופן והמהלך -
אחרי הלישה של כעשר דקות במקסר,
מכסה בניילון נצמד ומגבת לחצי שעה בערך,
בנתיים נותנת לתנור להתחמם על טורבו 50 מעלות.
מורידה את הניילון לשה עם היד ונותנת עוד עשר דקות מנוחה.
ועכשיו שלב הקליעה, מחלקים את הבצק לחלקים , אני שוקלת, כאן בתמונה עשיתי קליעה של שש, אבל כל קליעה תתקבל בברכה.
לאחר הקליעה מכניסים את התבנית לתנור שמחומם על 50 מעלות בערך לעשרים דקות חצי שעה, כשאת בודקת שהחלות עולות ותופחות עד לגובה הרצוי והמקסימלי.
אחרי שהחלות קיבלו תפיחה יפה בתנור, מעלים את המעלות ל 230 , ותותנים לחלות אפייה של כ 10 דקות רבע שעה, כמובן עם השגחה שהן משחימות יפה ולא נשרפות.
הקטע הזה של ההתפחה בתנור נותנת לחלות רכות מטריפה וחלות שלא מתפוררות.
טעם משגע!! ממליצה מאד.
הצלחות רבות,
ושכל הברכות יהיו חלות על ראש כולנו!!
צפה בקובץ המצורף IMG_1774.JPG