היא קלה וכל כך מתאימה ליד הבקר בליל ראש השנה, שהרגשתי שאני חייבת לשתף.
אז ככה -
שלושה בצלים גדולים חתוכים לקוביות לטגן על המחבת היטב להזהבה יפה.
בינתיים כשהבצל קופץ לו, לחתוך 8 בטטות לפרוסות דקות במג'מיקס.
לחזור לבצל - הזהיב??
יופי, להעביר אותו לקערה.
להוסיף לבצל שבקערה:
8 ביצים
כוס שמן
2 כוסות קמח
אבקת אפיה
מלח ופלפל שחור.
לערבב היטב היטב.
ואז - להכניס את פפרוסות הבטטה לתוך הבלילה ולערבב,
ממליצה עם הידים כדי לראות שהבטטות מצופות היטב,
(היד יכולה להפריד את הפרוסות שנדבקות אחת לשניה.)
להכניס למאפינס/ אינגליש
לאפות על 185 בערך חצי שעה,
לעקוב שמשחים ומזהיב ומריח ומגרה.
אפשר - - - -
להוסיף פרורים מוזהבים למעלה לפני האפיה הפשטידה תצא אלגנטית יותר.
להתגמש עם הכמויות, יותר בטטה יותר ביצים או קמח לפי העין והתחושה.
לא קריטי הכמויות המדויקות פה בכלל!!
שתיהיה לנו שנה מתוקה
ומוצלחת, ושלא נרגיש בכלל בטטה ,
אלא מלאי מעש וסיפוק,
והעיקר בבריאות איתנה מתוך אושר והרחבת הדעת.