השנה החלטתי לגוון מהמתכונים של כל שנה לסימנים
ואני כאן כדי לשתף אתכם
הכנתי:
כרתי בטעם כבד
מאד קל ומאד טעים
שוטפים ובודקים כרתי לפי ההוראות ואז קוצצים לחתיכות קטנות
אני קניתי קפוא כבר בדוק וקצוץ
מטגנים בשמן עד שחצי מהכרתי מתחיל להשחיר
מוציאים מהמחבת
באותה מחבת מטגנים ביצים ומקשקשים אותם
טוחנים במעבד מזון יחד עם מלח ופלפל שחור עד למרקם של פטה
מגישים תלולית מעל קרקר
בתאבון
יה"ר....שיכרתו אויבינו....
ואני כאן כדי לשתף אתכם
הכנתי:
כרתי בטעם כבד
מאד קל ומאד טעים
שוטפים ובודקים כרתי לפי ההוראות ואז קוצצים לחתיכות קטנות
אני קניתי קפוא כבר בדוק וקצוץ
מטגנים בשמן עד שחצי מהכרתי מתחיל להשחיר
מוציאים מהמחבת
באותה מחבת מטגנים ביצים ומקשקשים אותם
טוחנים במעבד מזון יחד עם מלח ופלפל שחור עד למרקם של פטה
מגישים תלולית מעל קרקר
בתאבון
יה"ר....שיכרתו אויבינו....