משתמש משודרג
משתמש סופר מקצוען
משתפת במתכון שקבלתי שנה שעברה לראש השנה, כלום עבודה, מרשים והעיקר- טעיםםםםם!
ממתק קוקוס ושוקולד
שכבה ראשונה:
לשפוך על הביסקוויטים, להוסיף עוד 1/2 כוס מיץ, לערבב. ולשטוח בתבנית בינונית.
שכבה שניה:
שכבה שלישית:
אפשר לקשט בקוקוס קלוי
להקפיא חלקית ולחתוך- נחתך ממש בקלות ויפה.
הצעת שדרוג: לשטוח על נייר אפיה את שכבת הבסקויטים, לשטוח מעליה את שכבת הקוקוס ולגלגל בזהירות ממש את 2 השכבות ל"רולדה" (אני מכינה מכמות זו 3 גלילים כך שכל גליל הוא באורך 25 ס"מ ברוחב 15-18 ס"מ), להקפיא. לאחר שהגלילים קפאו טוב טוב, מכינים: תבנית תנוא עם נייר אפיה ומעליה רשת התנור כשהיא הפוכה (עמ"נ שגנאש השוקולד יטפטף...). מוציאים ומניחים אותם על רשת התנור, שופכים את הגנאש ומקשטים בקוקוס קלוי.
לבריאות - שנה טובה ומתוקה!!!
עוד מעט אכין ואוכל להעלות תמונה...
ממתק קוקוס ושוקולד
שכבה ראשונה:
- 400 גר' ביסקוויט כהה טחון
- 1/2 כוס שמן
- 100 גר' שוקולד מריר
- 3/4 כוס ח"פ מיץ תפוזים + 1/2 כוס ח"פ מיץ תפוזים
לשפוך על הביסקוויטים, להוסיף עוד 1/2 כוס מיץ, לערבב. ולשטוח בתבנית בינונית.
שכבה שניה:
- 2 כוסות קוקוס
- 250 גר' ממרח חלבה
שכבה שלישית:
- 150 גר שוקולד מריר
- 1 ריץ מרוכז
אפשר לקשט בקוקוס קלוי
להקפיא חלקית ולחתוך- נחתך ממש בקלות ויפה.
הצעת שדרוג: לשטוח על נייר אפיה את שכבת הבסקויטים, לשטוח מעליה את שכבת הקוקוס ולגלגל בזהירות ממש את 2 השכבות ל"רולדה" (אני מכינה מכמות זו 3 גלילים כך שכל גליל הוא באורך 25 ס"מ ברוחב 15-18 ס"מ), להקפיא. לאחר שהגלילים קפאו טוב טוב, מכינים: תבנית תנוא עם נייר אפיה ומעליה רשת התנור כשהיא הפוכה (עמ"נ שגנאש השוקולד יטפטף...). מוציאים ומניחים אותם על רשת התנור, שופכים את הגנאש ומקשטים בקוקוס קלוי.
לבריאות - שנה טובה ומתוקה!!!
עוד מעט אכין ואוכל להעלות תמונה...