דרוש מתכון כבד רך וטעים- איך מכינים?

משתדרגת

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
אחרי שניסתי הרבה מתכונים, ולא יצא מספיק רך ועסיסי לאחר ההכנה, מחפשת מתכון ואו טיפים שווים.
כמובן קונה תמיד כבד טרי , ומכינה טרי.
אבל מחפשת להגיע לתוצאה מושלמת, רכות ונימוחות ממש.
אשמח לכל מתכון והכוונה.
תודה רבה!
 

דפה

משתמש מקצוען
אחרי שניסתי הרבה מתכונים, ולא יצא מספיק רך ועסיסי לאחר ההכנה, מחפשת מתכון ואו טיפים שווים.
כמובן קונה תמיד כבד טרי , ומכינה טרי.
אבל מחפשת להגיע לתוצאה מושלמת, רכות ונימוחות ממש.
אשמח לכל מתכון והכוונה.
תודה רבה!
את קונה צלוי? או צולה לבד?
כי טרי זה לא צלוי.
 

HMB

משתמש פעיל
אחרי שניסתי הרבה מתכונים, ולא יצא מספיק רך ועסיסי לאחר ההכנה, מחפשת מתכון ואו טיפים שווים.
כמובן קונה תמיד כבד טרי , ומכינה טרי.
אבל מחפשת להגיע לתוצאה מושלמת, רכות ונימוחות ממש.
אשמח לכל מתכון והכוונה.
תודה רבה!
בגדול אחרי הצליה אצלנו מטגנים מלא בצל מוסיפים קצת נוזלים ותבלינים+סילאן
אחרי שהרוטב מוכן מערבבים כמה דקות רק לחבר בין הרוטב לכבד
יוצא מעדן
 

בלונדי

משתמש פעיל
לקופסא של חצי קילו
לטגן בצל ביחד עם הכבד,
באמצע הטיגון, להוסיף כוס יין יבש, כף וחצי דבש, חצי כף סילאן, פלפל מלח, אפשר להוסיף גם כף או כף וחצי אבקת מרק, וניתן גם להוסיף פפירקה
 

%IOO

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
לאדות 2 בצלים גדולים
הדרך הנכונה היא לבשל את הבצלים באידוי איטי על להבה בינונית עד שיזהיבו ויצאו מהם טעמים מתוקים ונפלאים. טיגון מהיר על אש גבוהה ישרוף אותם והטעם יהיה מריר ולא טעים בכלל.
להוסיף 2 שיני שום להמשיך לטגן קצת על אש גבוה יותר
מוסיפים כף יין מערבבים עד שהוא נספג ומתאדה (שלא יהיה טעם אלכוהולי חזק)
מוסיפים כף סילאן + כף דבש (גם תורם לרכות של הכבד)
חבילה של 200-250 גרם כבד
מלח
פלפל שחור
פפריקה מתוקה
מבשלים לא יותר מ5-10 דקות! זה כלל הכי חשוב!!
אם יש צורך מוסיפים מעט מים
 

סטודיו שלוש נקודות

מעוד עסק למותג מנצח
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
UX UI
יוצרי ai

פנינה 99

משתמש סופר מקצוען
המתכון שלנו.
להזהיב בצל בשמן
להוסיף כף קמח ולערבב להיווצרות רביכה.
להוסיף מעט שום כתוש.
להוסיף את הכבדים שלמים או חתוכים
לערבב את הכבדים עם הרביכה והשום 10 שניות ולהוסיף מים עד כיסוי מחצית הכבדים בערך.
אני מתבלת בפפריקה מתוקה מעט מלח ופלפל.
להרתיח ,להנמיך את החום ולבשל כרבע שעה בחום בינוני נמוך.
התיבול לפי טעמכם האישי.
 

אני1000

משתמש מקצוען
אפשר מתכון לכבד מתובל שמופשר מההקפאה ולא טרי מהיום, שישאר רך גם לאחר בישול ?? תודה
 

%IOO

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
אפשר מתכון לכבד מתובל שמופשר מההקפאה ולא טרי מהיום, שישאר רך גם לאחר בישול ?? תודה
כבד מהמקפיא זה לא אותו הטעם,
זה פשוט לא טעים.
אולי אפשר לעשות אם זה קצוץ!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה