לא תאמינו שהיא פסחית!
תבנית אינגליש ארוכה אחת
כ-15 חביתיות [מכל מתכון שיש לכם]
4 ביצים L
1 כוס קמח תפו"א
1/2 כוס קמח שקדים
1 כוס קוביות אננס קטנות
1/4 כוס ממי השימורים של האננס
1/2 כוס סוכר [או יותר אם אתם אוהבים ממש מתוק]
1/2 כפית קינמון
לפירורים:
1/3 כוס אגוזים טחונים
1/3 כוס שמן
1/3 כוס סוכר דמררה
פורסים חביתיות לאטריות ברוחב של כחצי ס"מ. פותחים את האטריות.
שמים בקערה ומוסיפים את יתר הרכיבים.
מערבבים היטב וממלאים בתבנית אינגליש מרופדת בניר אפיה
מערבבים את רכיבי הפירורים ומפזרים מעל לתערובת.
אם הפירורים רטובים מדי מוסיפים עוד קצת אגוזים טחונים
180 מעלות
כשעה להשחמה נאה
תבנית אינגליש ארוכה אחת
כ-15 חביתיות [מכל מתכון שיש לכם]
4 ביצים L
1 כוס קמח תפו"א
1/2 כוס קמח שקדים
1 כוס קוביות אננס קטנות
1/4 כוס ממי השימורים של האננס
1/2 כוס סוכר [או יותר אם אתם אוהבים ממש מתוק]
1/2 כפית קינמון
לפירורים:
1/3 כוס אגוזים טחונים
1/3 כוס שמן
1/3 כוס סוכר דמררה
פורסים חביתיות לאטריות ברוחב של כחצי ס"מ. פותחים את האטריות.
שמים בקערה ומוסיפים את יתר הרכיבים.
מערבבים היטב וממלאים בתבנית אינגליש מרופדת בניר אפיה
מערבבים את רכיבי הפירורים ומפזרים מעל לתערובת.
אם הפירורים רטובים מדי מוסיפים עוד קצת אגוזים טחונים
180 מעלות
כשעה להשחמה נאה