מאכל היאפצ'אק לפי המחקר האישי שלי יובא בשנים האחרונות לארץ מארה"ב ונמכר במעדניות במחירים יקרים
זה מאכל מיוחד ומשובח ממש, שרבים וטובים ניסו לחקות ולהגיע אל המתכון המושלם
לאחר חקירה ודרישה מרובה עלה בידי המתכון המושלם והרי הוא לפניכם
(לצערי אין תמונה, נגמר לפני שהספקתי לצלם)
אני השתמשתי בחתיכה של בשר 8
שמתי להרתחה בסיר עם מלח ופלפל"ש עד שהבשר הגיע לרכות המקסימלית (6 שעות במקרה שלי)
קיררתי את הבשר ופרקתי אותו לשערות ואת המים שנשארו (ציר בקר) אחסנתי בנפרד
במקביל הכנתי עיסה לקוגל תפוחי אדמה, מתפו"א, ביצים, שמן, פלפל"ש, מלח (אישית אוחז שהבצל הורס את הקוגל)
בתבנית פיירקס שמתי שכבה מהעיסה ומעליה פזרתי את הבשר אותו תבלנתי קצת,
מעליה שמתי שכבה נוספת מהעיסה של התפוחי האדמה,
ומעל הכל שפכתי את ציר הבקר עד שכיסה את כל התבנית,
הכנסתי לתנור מחומם מראש על 200 מעלות למשך שעה,
ואז כיסתי עם נייר כסף למשך 6 שעות על חום של 100 מעלות
ויצא מושלם, הכל נגמר ברגע שיצא מהתנור
בקיצור, 12 שעות הכנה
בקושי עבודה
טעם מדהים
וזול בפער מהחנויות
תנסו בבית
זה מאכל מיוחד ומשובח ממש, שרבים וטובים ניסו לחקות ולהגיע אל המתכון המושלם
לאחר חקירה ודרישה מרובה עלה בידי המתכון המושלם והרי הוא לפניכם
(לצערי אין תמונה, נגמר לפני שהספקתי לצלם)
אני השתמשתי בחתיכה של בשר 8
שמתי להרתחה בסיר עם מלח ופלפל"ש עד שהבשר הגיע לרכות המקסימלית (6 שעות במקרה שלי)
קיררתי את הבשר ופרקתי אותו לשערות ואת המים שנשארו (ציר בקר) אחסנתי בנפרד
במקביל הכנתי עיסה לקוגל תפוחי אדמה, מתפו"א, ביצים, שמן, פלפל"ש, מלח (אישית אוחז שהבצל הורס את הקוגל)
בתבנית פיירקס שמתי שכבה מהעיסה ומעליה פזרתי את הבשר אותו תבלנתי קצת,
מעליה שמתי שכבה נוספת מהעיסה של התפוחי האדמה,
ומעל הכל שפכתי את ציר הבקר עד שכיסה את כל התבנית,
הכנסתי לתנור מחומם מראש על 200 מעלות למשך שעה,
ואז כיסתי עם נייר כסף למשך 6 שעות על חום של 100 מעלות
ויצא מושלם, הכל נגמר ברגע שיצא מהתנור
בקיצור, 12 שעות הכנה
בקושי עבודה
טעם מדהים
וזול בפער מהחנויות
תנסו בבית