בע''ה ברביעי בבוקר יש לנו ארוע שאני אחראית על הבשרי
אשמח לשמוע איך הכי נכון להכין שניצלים מראש,
איך לשמור במקרר, ואיך לחמם שיהיה קריספי טעים ולא יבש, ולא רטוב ולח מהאדים
איזה סוג פרורי לחם יוצא הכי טעים וטוב,
ובקיצור כל מה שיש לכם להגיד על שניצל
אה ואפשר גם על עופות- איך שיהיה טעים ורך ולא יבש, ומצד שני קצת צלוי...
תודה!
אשמח לשמוע איך הכי נכון להכין שניצלים מראש,
איך לשמור במקרר, ואיך לחמם שיהיה קריספי טעים ולא יבש, ולא רטוב ולח מהאדים
איזה סוג פרורי לחם יוצא הכי טעים וטוב,
ובקיצור כל מה שיש לכם להגיד על שניצל
אה ואפשר גם על עופות- איך שיהיה טעים ורך ולא יבש, ומצד שני קצת צלוי...
תודה!