עוגות/עוגיות *****הסדוקות שלי(+תמונה שווה)*****

אסתי מהודר

משתמש מקצוען
ושוב מתכון נוסף שמצטרף לסדרת ה******** שלי (+תמונה שווה)!!!
הפעם 'עוגיות שוקולד סדוקות'- רובן קוראות להן עוגיות 'רעידת אדמה'
אני דווקא התחברתי ל"סדוקות",
העוגיות עסיסיות בטרווווף
ההכנה קלה ונעימה!!!!
IMG_2211.jpg
IMG_2213.jpg


עוגיות שוקולד סדוקות
ממיסים:
*300 גר שוקולד

מוסיפים (תוך כדי בקצפה ידנית)
*4 כפות שמן
*3/4 כוס סוכר

ואז להעביר למיקסר,
מוסיפים:
*4 ביצים
*2 כוסות קמח
*2 כפיות א.א
*1/2 כפית מלח
*2 כפיות ת.וניל
להניח במקרר לשעתיים לפחות (אם עושים כמות כפולה לשים יותר משעתיים וחצי)
מגלגלים כדורים קטנים ומצפים באבקת סוכר,
שמים בתבנית ,אופים 10-12 דקות .
יוצא כ-75 עוגיות...
בהצלחה!!!!


מתכונים נוספים בסידרה:



לקוח מעיתון 'יתד שלנו'
 
נערך לאחרונה ב:

רינה דיצה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
ושוב מתכון נוסף שמצטרף לסדרת ה******** שלי (+תמונה שווה)!!!
הפעם 'עוגיות שוקולד סדוקות'- רובן קוראות להן עוגיות 'רעידת אדמה'
אני דווקא התחברתי ל"סדוקות",
העוגיות עסיסיות בטרווווף
ההכנה קלה ונעימה!!!!
צפה בקובץ המצורף 1231772צפה בקובץ המצורף 1231773

עוגיות שוקולד סדוקות
ממיסים:
*300 גר שוקולד

מוסיפים (תוך כדי בקצפה ידנית)
*4 כפות שמן
*3/4 כוס סוכר

ואז להעביר למיקסר,
מוסיפים:
*4 ביצים
*2 כוסות קמח
*2 כפיות א.א
*1/2 כפית מלח
*2 כפיות ת.וניל
להניח במקרר לשעתיים לפחות (אם עושים כמות כפולה לשים יותר משעתיים וחצי)
מגלגלים כדורים קטנים ומצפים באבקת סוכר,
שמים בתבנית ,אופים 10-12 דקות .
יוצא כ-75 עוגיות...
בהצלחה!!!!


מתכונים נוספים בסידרה:



לקוח מעיתון 'יתד שלנו'
ראיתי בהרבה מתכונים של העוגיות האלו שכדאי להקציף את הביצים קודם,
את הקצפת או ערבבת הכל ללא הקצפה?
 

Anunimus

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
UX UI
אז לי יש מתכון של עוגיות כאלה בדיוק - בלי הקצפה ובלי להמיס שוקולד ויוצא מושלם, רך ונימוח!
כל פעם שאני מכינה אין סוף מחמאות וכולם מבקשים מתכון דחוף.
וקוראים לזה במלא שמות - עוגיות פיצוץ, מושלגות, רעידת אדמה וכו'..

הכי קל בעולם-
מערבבים בקערה עד לאיחוד מלא:
2 ביצים
חצי כוס קקאו
1 כוס סוכר (אפשר טיפה פחות)
רבע כוס שמן

אחרי שמתקבלת עיסה אחידה מוסיפים לקערה:
כוס וחצי קמח
כפית אבקת אפיה
רבע כפית מלח

מכניסים את הקערה למקפיא לחצי שעה בערך (כדי שיהיה יותר קל לעבוד עם העיסה. היא די דביקה אם היא לא ממש קרה).
מוציאים, יוצרים כדורים קטנים ומגלגלים באבקת סוכר מכל הצדדים.
מסדרים על תבנית תנור עם נייר אפייה ברווחים של 5 ס"מ בערך, כי הן מתפשטות קצת.
אופים על 170 ל10 דקות.
צריך להיות ממש מדויקים וללמוד את התנור, כי אפיית יתר לא עושה להן טוב.
הן צריכות לצאת רכות ממש ונימוחות.
 

לימונית

משתמש צעיר
עיצוב ואדריכלות פנים
אז לי יש מתכון של עוגיות כאלה בדיוק - בלי הקצפה ובלי להמיס שוקולד ויוצא מושלם, רך ונימוח!
כל פעם שאני מכינה אין סוף מחמאות וכולם מבקשים מתכון דחוף.
וקוראים לזה במלא שמות - עוגיות פיצוץ, מושלגות, רעידת אדמה וכו'..

הכי קל בעולם-
מערבבים בקערה עד לאיחוד מלא:
2 ביצים
חצי כוס קקאו
1 כוס סוכר (אפשר טיפה פחות)
רבע כוס שמן

אחרי שמתקבלת עיסה אחידה מוסיפים לקערה:
כוס וחצי קמח
כפית אבקת אפיה
רבע כפית מלח

מכניסים את הקערה למקפיא לחצי שעה בערך (כדי שיהיה יותר קל לעבוד עם העיסה. היא די דביקה אם היא לא ממש קרה).
מוציאים, יוצרים כדורים קטנים ומגלגלים באבקת סוכר מכל הצדדים.
מסדרים על תבנית תנור עם נייר אפייה ברווחים של 5 ס"מ בערך, כי הן מתפשטות קצת.
אופים על 170 ל10 דקות.
צריך להיות ממש מדויקים וללמוד את התנור, כי אפיית יתר לא עושה להן טוב.
הן צריכות לצאת רכות ממש ונימוחות.
איזה כמות יוצאת מהם?
 

Anunimus

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
UX UI
איזה כמות יוצאת מהם?
בסביבות ה30-40 (תלוי בגודל של הכדור, צריך לעשות אותם יחסית קטנים כדי שיהיו אסתטיים- משהו כמו קוטר 3 ס"מ).
יוצא לי כמעט 2 נגלות לתנור (תנור דו תאי, אז אפשר להכניס רק תבנית אחת בכל פעם...) ואני מסדרת אותן: 5 כדורים לרוחב ו4 לאורך של התבנית.
אבל את האמת שברוב הפעמים אני מכינה כמות כפולה כי הן כ"כ טעימות.
וגם שולחת לכל מיני באותה הזדמנות.
 

פרידא

משתמש מקצוען
אז לי יש מתכון של עוגיות כאלה בדיוק - בלי הקצפה ובלי להמיס שוקולד ויוצא מושלם, רך ונימוח!
כל פעם שאני מכינה אין סוף מחמאות וכולם מבקשים מתכון דחוף.
וקוראים לזה במלא שמות - עוגיות פיצוץ, מושלגות, רעידת אדמה וכו'..

הכי קל בעולם-
מערבבים בקערה עד לאיחוד מלא:
2 ביצים
חצי כוס קקאו
1 כוס סוכר (אפשר טיפה פחות)
רבע כוס שמן

אחרי שמתקבלת עיסה אחידה מוסיפים לקערה:
כוס וחצי קמח
כפית אבקת אפיה
רבע כפית מלח

מכניסים את הקערה למקפיא לחצי שעה בערך (כדי שיהיה יותר קל לעבוד עם העיסה. היא די דביקה אם היא לא ממש קרה).
מוציאים, יוצרים כדורים קטנים ומגלגלים באבקת סוכר מכל הצדדים.
מסדרים על תבנית תנור עם נייר אפייה ברווחים של 5 ס"מ בערך, כי הן מתפשטות קצת.
אופים על 170 ל10 דקות.
צריך להיות ממש מדויקים וללמוד את התנור, כי אפיית יתר לא עושה להן טוב.
הן צריכות לצאת רכות ממש ונימוחות.
ממש תודה
יצא מהמם
באמת חבל על כמויות השוקולד במתכונים האחרים
לא חסר להם כלום ועוד בלי ללכלך מיקסר
 

נעמה 26

משתמש פעיל
אז לי יש מתכון של עוגיות כאלה בדיוק - בלי הקצפה ובלי להמיס שוקולד ויוצא מושלם, רך ונימוח!
כל פעם שאני מכינה אין סוף מחמאות וכולם מבקשים מתכון דחוף.
וקוראים לזה במלא שמות - עוגיות פיצוץ, מושלגות, רעידת אדמה וכו'..

הכי קל בעולם-
מערבבים בקערה עד לאיחוד מלא:
2 ביצים
חצי כוס קקאו
1 כוס סוכר (אפשר טיפה פחות)
רבע כוס שמן

אחרי שמתקבלת עיסה אחידה מוסיפים לקערה:
כוס וחצי קמח
כפית אבקת אפיה
רבע כפית מלח

מכניסים את הקערה למקפיא לחצי שעה בערך (כדי שיהיה יותר קל לעבוד עם העיסה. היא די דביקה אם היא לא ממש קרה).
מוציאים, יוצרים כדורים קטנים ומגלגלים באבקת סוכר מכל הצדדים.
מסדרים על תבנית תנור עם נייר אפייה ברווחים של 5 ס"מ בערך, כי הן מתפשטות קצת.
אופים על 170 ל10 דקות.
צריך להיות ממש מדויקים וללמוד את התנור, כי אפיית יתר לא עושה להן טוב.
הן צריכות לצאת רכות ממש ונימוחות.
איזה גודל כוס?
 

Anunimus

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
UX UI
ממש תודה
יצא מהמם
באמת חבל על כמויות השוקולד במתכונים האחרים
לא חסר להם כלום ועוד בלי ללכלך מיקסר
בשמחה רבה. כיף לשמוע!
איזה גודל כוס?
אני משתמשת בכוס מדידה אוניברסלית בכל אפייה בד"כ.
מהסוג הזה שבאים כמה כוסות בצבעים. אז הגדולה ביותר כמובן.
הנפח שלה הוא 250 מ"ל.
 

שנה שנה

משתמש פעיל
@אסתי מהודר אולי את פה במקרה?
הכנתי עכשיו את העיסה, היא יצאה ממש נוזלית, יותר נראה לעוגה,
זה אמור להיות בסדר אחרי המקרר או שהייתה לי פשלה?
 

יעללל

משתמש רשום
מ.ו.ש.ל.מ.ו.ת, בדיוק כמו שאני אוהת קלות להכנה, טעימות, ובלי הרבה כלים לשטוף :cool:
אז לי יש מתכון של עוגיות כאלה בדיוק - בלי הקצפה ובלי להמיס שוקולד ויוצא מושלם, רך ונימוח!
כל פעם שאני מכינה אין סוף מחמאות וכולם מבקשים מתכון דחוף.
וקוראים לזה במלא שמות - עוגיות פיצוץ, מושלגות, רעידת אדמה וכו'..

הכי קל בעולם-
מערבבים בקערה עד לאיחוד מלא:
2 ביצים
חצי כוס קקאו
1 כוס סוכר (אפשר טיפה פחות)
רבע כוס שמן

אחרי שמתקבלת עיסה אחידה מוסיפים לקערה:
כוס וחצי קמח
כפית אבקת אפיה
רבע כפית מלח

מכניסים את הקערה למקפיא לחצי שעה בערך (כדי שיהיה יותר קל לעבוד עם העיסה. היא די דביקה אם היא לא ממש קרה).
מוציאים, יוצרים כדורים קטנים ומגלגלים באבקת סוכר מכל הצדדים.
מסדרים על תבנית תנור עם נייר אפייה ברווחים של 5 ס"מ בערך, כי הן מתפשטות קצת.
אופים על 170 ל10 דקות.
צריך להיות ממש מדויקים וללמוד את התנור, כי אפיית יתר לא עושה להן טוב.
הן צריכות לצאת רכות ממש ונימוחות.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה