*קצפת ריצ' חלבית/פרווה
*כוס מיץ תות בננה (ספרינג)
*חבילת ג'לי תות.
אופן ההכנה:
מקציפים את הקצפת לבד עד שתתיצב מעט.
מוסיפים את המיץ תות בננה ומקציפים לעירבוב.
שופכים את האבקת ג'לי ישירות לקערה ומקציפים לתערובת אחידה ותפוחה.
שידרוגים:
*פקאנים קצוצים (מוסיף המון לא כדאי לוותר)
*תותים טחונים גס.
מעבירים לכוסיות או תבנית חד פעמית. ליופי כדאי לפזר גם פקאנים מעל.
את התותים הקפואים אפשר לערבב בתערובת או לצפות מעל הגלידה (כמו בתמונה)
טיפ:
אני קונה בקבוק ספרינג מחלקת לכוסות ומקפיאה.
קונה גם את הקצפת בקילו ומחלקת לכוסות במקפיא.
ובארון יש לי 5 חבילות ג'לי(מומלץ של אסם)
וכך שאני רוצה להכין את הגלידה אני מפשירה כוס מיץ וכוס קצפת
(להגדלת כמות פשוט תכפילי)
ומכינה ב-5 דקות.
*כוס מיץ תות בננה (ספרינג)
*חבילת ג'לי תות.
אופן ההכנה:
מקציפים את הקצפת לבד עד שתתיצב מעט.
מוסיפים את המיץ תות בננה ומקציפים לעירבוב.
שופכים את האבקת ג'לי ישירות לקערה ומקציפים לתערובת אחידה ותפוחה.
שידרוגים:
*פקאנים קצוצים (מוסיף המון לא כדאי לוותר)
*תותים טחונים גס.
מעבירים לכוסיות או תבנית חד פעמית. ליופי כדאי לפזר גם פקאנים מעל.
את התותים הקפואים אפשר לערבב בתערובת או לצפות מעל הגלידה (כמו בתמונה)
טיפ:
אני קונה בקבוק ספרינג מחלקת לכוסות ומקפיאה.
קונה גם את הקצפת בקילו ומחלקת לכוסות במקפיא.
ובארון יש לי 5 חבילות ג'לי(מומלץ של אסם)
וכך שאני רוצה להכין את הגלידה אני מפשירה כוס מיץ וכוס קצפת
(להגדלת כמות פשוט תכפילי)
ומכינה ב-5 דקות.