אחרי בירורים, זה מה שהכי מתאים לי. אשמח לעזרה:
נטספארק או כושר פליי?
מבחינת חסימה יותר טובה, נוחות וכו'.
תודה רבה!
תודה!יש לי חסימת "כשר פליי" ואני ממש ממש מרוצה,
גם מבחינת המחיר (עולה הכי הכי זול מכל החסימות) זה מחיר שמשלמים חד פעמי,
וגם מבחינת החסימה היא ממש ממש מצויינת,
כן יש להם קטעים שהם חוסמים דברים שאין בהם הגיון לחסום:
אבל מה כן אפשר בכל רגע אפשרי לשלוח להם קישור והם פותחים זאת
ממש מהר,
כן ,תודה!
יש לך גם דפדפן? איך הוא?
ועוד שאלה- הם באמת פותחים אפליקציות נצרכות שלא נמצאות בחנות שלהם?
ושאלה אחרונה- איך התקנת? לבד או אצל סוכן?
על פלאפון שאני אקנה בנפרד. יוצא הכי זול.כן ,
יש לי "כרום מסונן" אני חושבת שבכדי לפתוח אותו צריך לשלם חד"פ
סתם כך על מה את מתקינה את החסימה??
למה?זה מעצבן לפעמים
סה"כ עושה את העבודה.מישהו יודע להגיד איך נטספארק?
נטספרק על מחשב הרבה פחות נוח מבפלאפון. עם הרבה יותר באגים. מנסיון.יש לי נטספארק על מחשב אחד. זה טוב. זה מעצבן לפעמים. שירות לקוחות מאד לא נגיש. תכל'ס, עושה את העבודה ואפשר לבחור רמות חסימה ולפתוח אתרים בעצמי, או לבטל לגמרי לזמן קצוב.
יוצר בעיות. כל מיני אפליקציות שחסומות גם כשכבר הפסקתי את הנטספארק. ההתראות למייל (על שימוש בסיסמה לא נכונה) לא עובדות, כבר חודשים בפינגפונג מול שירות לקוחות במייל כשבין תשובה לתשובה לוקח להם שבוע. מעצבן להוסיף אתר לרשימה הפתוחה/ חסומה, צריך לדייק בלינק. זה טוב לי למחשב שאני צריכה חסימה גמישה, אבל יש הרבה מה לשפר.למה?
הייתי הולכת על נטפרי אם לא היו מוחקים 51% מהאוכלוסיה. ברמה העקרונית לא יכולה לתת יד לדבר כזה.השתמשתי בנטספארק תקופה, היתי לא מרוצה ועברתי לנטפרי. ב"ה מרוצה יותר.
היו הרבה חסימות בלי הצדקה - על משהו ברמה רוחנית גבוהה אבל אצלם ההגדרות קצת שונות ומאד כוללניות, כך שאת יכולה לראות דברים פחות טובים ואפילו גרועים שפתוחים חופשי והדברים הטובים ברמה גבוהה יותר - חסומים. את יכולה לבקש לפתוח אבל מבחינתי זה לא שווה את המאמץ והטרחה וההמתנה לפתיחה. כי כמעט כל הדברים הטובים חסומים וזה מיאש. אצלי הי'ה סיוט.
דיברתי איתם המון ולא כל כך זכיתי ליחס רציני ומענה בזמן. היתה בעי'ה של הסרת הגנה בלי שביקשתי וכשביקשתי לפתוח חזרו עם המון בעיות ובאגים עד שנאלצתי לבטל אותם. בכללי - מתאים למי שרוצה רק להיקרא מוגן. אבל זה לא ממש מוגן. הרמה לא ממש גבוהה בהתחשב בכך שרוצים הגנה על יוטיוב. ויש בו הרבה בלאגן שלא תמיד חסום כמו שצריך. בעיני זה גרוע.
היתי אצלם לפני שנים - ממה שכתוב פה זה אולי השתנה. אבל היתי ממליצה לך ללכת על הדרן ונטפרי או אם ממש חשוב לך לראות נשים בדברים שמחיבים - נטספארק וזהו.
בהצלחה רבה!
אשמח להסברהייתי הולכת על נטפרי אם לא היו מוחקים 51% מהאוכלוסיה. ברמה העקרונית לא יכולה לתת יד לדבר כזה.
כאילו, אם את רוצה אפשרות לראות הרצאה של מרצה (קמץ בצ') כמו שאת רואה בחיים האמיתיים, זה כבר הופך אותך לחילונית?היא מתכוונת שנט פרי חוסם באופן מלא תמונות נשים (שהן 51%/52% מהעולם)
וזה משהו שמפריע לה ברמה העקרונית...
נראה לי אם כן היא בכלל לא צריכה חסימה
(וזו גם תגובה לא הולמת לדעתי)
אם היא היתה כותבת שיש לה בעיה בגלל שהיא רוצה לראות הרצאה של מישהי , ניחהכאילו, אם את רוצה אפשרות לראות הרצאה של מרצה (קמץ בצ') כמו שאת רואה בחיים האמיתיים, זה כבר הופך אותך לחילונית?
ההדגשה שלי , כמובןהייתי הולכת על נטפרי אם לא היו מוחקים 51% מהאוכלוסיה. ברמה העקרונית לא יכולה לתת יד לדבר כזה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: