דגים מתכון לסלמון עם הרבה רוטב, יש?

דסי2

משתמש צעיר
מענין אותי לדעת
בהרבה מתכונים שקיבלתי הרוטב נוזלי, ומה שקורה שהדג שורה בו רק בחלק התחתון
וכל החלק העליון נשאר ממש יבש וטפל.
מה עושים?
 

Brachad

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
מענין אותי לדעת
בהרבה מתכונים שקיבלתי הרוטב נוזלי, ומה שקורה שהדג שורה בו רק בחלק התחתון
וכל החלק העליון נשאר ממש יבש וטפל.
מה עושים?

מכניסה לתנור מכוסה, הדג יוצא עסיסי.
 

רינה דיצה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
מתכון מהמם שכמה שניסיתי לגוון חזרנו למקורי, מתאים לשבת בלילה עם הרבה רוטב.
1 פלפל אדום גדול
1 עגבניה גדולה
1 בצל
3 שיני שום
1/2 כוס רוטב צ'ילי
1/2 כוס מים
1/4 כוס שמן
מלח, פלפל, סוכר,
2 קופסאות רסק עגבניות קטנות
אני מערבבת הכל! ביחד בסליסר לחתיכות קטנטנות, (אפשר להוסיף מים עם ניראה סמיך יותר מדי)
לשפוך על דגי מושט ולאפות מכוסה על 200/230 מעלות בין 3/4 שעה לשעה.
כשאני עושה סלמון אני קודם 1/2 שעה אופה את הרוטב ורק אח"כ פותחת ומכניסה את פרוסות הסלמון.
בתאבון!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קמט

א הַלְלוּיָהּ שִׁירוּ לַיהוָה שִׁיר חָדָשׁ תְּהִלָּתוֹ בִּקְהַל חֲסִידִים:ב יִשְׂמַח יִשְׂרָאֵל בְּעֹשָׂיו בְּנֵי צִיּוֹן יָגִילוּ בְמַלְכָּם:ג יְהַלְלוּ שְׁמוֹ בְמָחוֹל בְּתֹף וְכִנּוֹר יְזַמְּרוּ לוֹ:ד כִּי רוֹצֶה יְהוָה בְּעַמּוֹ יְפָאֵר עֲנָוִים בִּישׁוּעָה:ה יַעְלְזוּ חֲסִידִים בְּכָבוֹד יְרַנְּנוּ עַל מִשְׁכְּבוֹתָם:ו רוֹמְמוֹת אֵל בִּגְרוֹנָם וְחֶרֶב פִּיפִיּוֹת בְּיָדָם:ז לַעֲשׂוֹת נְקָמָה בַּגּוֹיִם תּוֹכֵחֹת בַּלְאֻמִּים:ח לֶאְסֹר מַלְכֵיהֶם בְּזִקִּים וְנִכְבְּדֵיהֶם בְּכַבְלֵי בַרְזֶל:ט לַעֲשׂוֹת בָּהֶם מִשְׁפָּט כָּתוּב הָדָר הוּא לְכָל חֲסִידָיו הַלְלוּיָהּ:
נקרא  14  פעמים

לוח מודעות

למעלה