אופיס 365 כותרת עליונה משתנה מתוך תוכן העמוד- איך עושים?

123770

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
אני עובדת על קובץ שמכיל תעודות של כיתה שלימה. כל 4 עמודים הן תעודה אחת. בדף הראשון של כל תעודה מופיע שם התלמידה. איך אני מגדירה שבכל עמוד של התעודה יופיע למעלה השם?
תודה מראש לכל מי שיעזור בכזו שעה...

ששון בן שמחה

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
אחרי שאת לוחצת על הכותרת העליונה בעמוד הראשון, את כותבת את הכותרת, ואז בעמוד שאת רוצה לכתוב כותרת אחרת, יש בלשונית 'עיצוב כותרת עליונה' כיתוב בשם 'קשר לקודם' שבברירת מחדל הוא מסומן, מה שצריך זה פשוט ללחוץ עליו כדי שלא יהיה מסומן, ואז הכותרת הנוכחית לא תהיה מושפעת מהקודם
כמו זה:
upload_2019-1-24_0-0-55.png

משחקים לפה ולשם ומבינים איך זה עובד.

לפעמים יש מצבים שהוא לא נותן את האופציה הזו ולכן עושים בקבצים נפרדים וכדו' ומשחקים אח"כ בפידיאף פרו.

מקוה שעזרתי.

123770

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
תודה רבה! עוזר בהחלט.
חשבתי שאולי יש אפשרות שהוא ידוג לבד את שם התלמידה מתוך העמוד לפי הקידומת "שם התלמידה" ויחליף כל 4 עמודים.
בינתיים אסתפק במה שכתבת. שוב תודה

ששון בן שמחה

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
יש אפשרות כזו, אמנם אני לא יודע איך עושים את זה, אבל אני משתמש בתוכנה שמבצעת עיצוב אוטומטי לכותרות העליונות לפי הכותרות בעמוד, של 'יעקובוב פיתוח תוכנה, קניתי ממנו ב700 ש"ח חבילה של כמה דברים שמאוד עוזרים לי וחוסכים לי המון זמן וכאב ראש.

שוב, אני הבנתי שכל מה שהוא עשה זה בעיקר להנגיש את הוורד ע"י תפריטים ופקודות מאקרו, אבל בהחלט שווה.

Avshalom05

משתמש סופר מקצוען
עימוד ספרים
עריכה תורנית
יש אפשרות
ע"י שדות וסגנונות

האם הסתדרתם ?

שיקול דעת

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עריכה תורנית
עימוד ספרים
הדרך המקצועי לעשות את זה, זה ע"י הפרדת כל תעודה מתעודה שלפניו ב'העברת דף'. כך אפשר ליצור בכל ענין כותרת אחרת.

שיקול דעת

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עריכה תורנית
עימוד ספרים
אחרי שמכניסים מפריד זה לתוך המסמך, אז הכותרות העליונות ותחתונות מופרדים אוטומטי אחד מהשני, וכל כותרת חל רק עד קטע הבא.
זה לא פתרון על 'שליפת' טקסט מתוך המסמך. זה רק שידרוג של הפתרון שאתה הצגת.
מתנצל: המחשב שלי באנגלית.
הוראה בענין חילוק מסמך לקטעים.png

Avshalom05

משתמש סופר מקצוען
עימוד ספרים
עריכה תורנית
@פרסומון העלה סרטון שממחיש את זה על כותרות בראש העמוד - ניסיתי לחפש ולא מצאתי - אולי הוא יעלה את זה כאן שוב - ורק תקחו את הרעיון לזה
ששם התלמידה יהיה תחת סגנון כותרת
ואז לעמוד על הכותרת העליונה
ואז הוספה / חלקים מהירים / שדה
לבחור בצד ימין סטילרף (זה כתוב באנגלית - אין לי זמן...) ולבחור את שם הסגנון (כותרת - שהגדרנו לפני כן) - ואז אוטומאטית כאשר במסמך עובר לתלמידה אחרת הכותרת תשתנה
בהצלחה
סליחה על שזה בקיצור - אין לי זמן אני בלחץ.....

ששון בן שמחה

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
גאוני!!!
יש איזה מדריך שמסביר את כל ה'שדות' שכתובים שם, זה סינית בשבילי.

פרסומון

משתמש סופר מקצוען
@פרסומון העלה סרטון שממחיש את זה על כותרות בראש העמוד - ניסיתי לחפש ולא מצאתי - אולי הוא יעלה את זה כאן שוב - ורק תקחו את הרעיון לזה
ששם התלמידה יהיה תחת סגנון כותרת
ואז לעמוד על הכותרת העליונה
ואז הוספה / חלקים מהירים / שדה
לבחור בצד ימין סטילרף (זה כתוב באנגלית - אין לי זמן...) ולבחור את שם הסגנון (כותרת - שהגדרנו לפני כן) - ואז אוטומאטית כאשר במסמך עובר לתלמידה אחרת הכותרת תשתנה
בהצלחה
סליחה על שזה בקיצור - אין לי זמן אני בלחץ.....
העליתי את זה כאן:
http://מקצועות.com/topic/1199/אשכול-ראשון-שאלה-אל-המעמדים-שבכם/32

123770

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
תודה לכולם! בסוף ויתרתי על העניין, אבל טוב לדעת להבא...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  60  פעמים

לוח מודעות

למעלה