לא קשור.גם אני עדכנתי, והכל עובד פיקס.
מה שכן, מאז שעדכנתי (וגם לפני כן) יש כל הזמן באג בפרוג שאומר לי 503 אשכולות מכילים לשה"ר.
(אולי, אני לא מבין אנגלית)
גם אני עדכנתי, והכל עובד פיקס.
מה שכן, מאז שעדכנתי (וגם לפני כן) יש כל הזמן באג בפרוג שאומר לי 503 אשכולות מכילים לשה"ר.
(אולי, אני לא מבין אנגלית)
הוא קם היום עם הרבה מצב רוח והומור (ראיתי כמה תגובות אחרות שלו היום ), תקרא שוב את לשון ההודעה שלו.לא קשור.
זה באג ישן מאוד בשרתי פרוג.
503 אשכולות מכילים לשה"ר
למען העמד דברים על דיוקם, זה היה לפני שהלכתי לישון.הוא קם היום עם הרבה מצב רוח והומור (ראיתי כמה תגובות אחרות שלו היום ), תקרא שוב את לשון ההודעה שלו.
המקום ימלא חסרונךלמען העמד דברים על דיוקם, זה היה לפני שהלכתי לישון.
קמתי עם הרבה פחות מצב רוח.
אמן, וכן למר.המקום ימלא חסרונך
אנחנו מדברים על מייקרוסופט, כן?כמובן שתמיד ייתכן תקלות אבל הן נדירות, והתועלת בעדכון המחשב גוברת על הסיכון הנמוך.
מישהו יכול אולי לכתוב פה מה חדש בעדכון הזה?
התקנתי אותו, ואני לא רואה שום שינוי, אפילו לא קטן.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: