wifi

sap13

משתמש מקצוען
בהמשך לאשכול שבו הסתעפו השאלות בנושא, נעשה סדר בשאלה העיקרית:
לנטסטיק או ראוטר יש ip . בדר"כ לכל דגם יש איפי שווה לכל הפס יצור שלו.
כאשר נכנסים לכתובת של האיפי אפשר לכתוב שם שם משתמש וברירת מחדל של הראוטר (הדגשה: לא של החיבור לויפי, אלא של הגדרות הראוטר או הנטסטיק). ואז אחרי שנכנסים אפשר גם לשנות את הסיסמא של החיבור ויפי.
השאלה היא כזו:
רק כאשר מחובר בפועל לויפי פלוני אחרי שיודעים את הסיסמא של הויפי, רק אז אם יקלידו את ה-ip והשם משתמש והסיסמא ברירת מחדל זה יפתח את ההגדרות של הסטיק או הראוטר?

תמים תהיה

משתמש פעיל
נכון
זאת אומרת שיש ארבעה שלבים
א' להיות בקירבה פיזית לראוטר ולהתחבר לוויפיי
ב' להקיש את הסיסמה של הוויפיי
ג' להיכנס לכתובת האייפי של ממשק ההגדרות (לפעמים זה תוכנה או אתר ולאו דווקא כתובת אייפי)
ד' להקיש שם משתמש וסיסמה של ממשק ההגדרות (שע"פ רוב זה מגיע בברירת מחדל אותו דבר לכולם admin למשל וברוב המכשירים אפשר לשנות)

sap13

משתמש מקצוען
נכון
ג' להיכנס לכתובת האייפי של ממשק ההגדרות (לפעמים זה תוכנה או אתר ולאו דווקא כתובת אייפי)
ד' להקיש שם משתמש וסיסמה של ממשק ההגדרות (שע"פ רוב זה מגיע בברירת מחדל אותו דבר לכולם admin למשל וברוב המכשירים אפשר לשנות)
תודה רבה.
ולכן אם נכנסתי לממשק ההגדרות, ושיניתי את סיסמת הויפי. אז אפילו אם ה-admin שם משתמש וסיסמא נשאר ברירת מחדל אף אחד לא יוכל להיכנס לשם ולשנות את הויפי שלי, כי כדי להיכנס להגדרות צריך בכלל כניסה לויפי עצמו.

תפארת סילברברג

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
תודה רבה.
ולכן אם נכנסתי לממשק ההגדרות, ושיניתי את סיסמת הויפי. אז אפילו אם ה-admin שם משתמש וסיסמא נשאר ברירת מחדל אף אחד לא יוכל להיכנס לשם ולשנות את הויפי שלי, כי כדי להיכנס להגדרות צריך בכלל כניסה לויפי עצמו.

נכון
איך אני מחברת את הסמארטפון אם אין לי את הסיסמא אבל יש לי לידי את המודם?

תמים תהיה

משתמש פעיל
המחשב מחובר למודם?
אם כן צריך להיכנס לממשק של המודם
ושם מופיעה הסיסמה של הוויפיי
איזה דגם המודם?

תמים תהיה

משתמש פעיל
תנסי להיכנס מהמחשב לכתובת הזאת: 192.168.0.1
ובשם משתמש לכתוב admin בסיסמה להשאיר ריק או לכתוב גם admin ובהגדרות אמור להופיע הסיסמה של הוויפיי

תפארת סילברברג

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
תנסי להיכנס מהמחשב לכתובת הזאת: 192.168.0.1
ובשם משתמש לכתוב admin בסיסמה להשאיר ריק או לכתוב גם admin ובהגדרות אמור להופיע הסיסמה של הוויפיי
כתוב לי שהסיסמא שגויה
ואיפסתי את הראוטר ולא עזר...

תפארת סילברברג

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
עשיתי וזה מה שכתב: Annotation 2021-06-01 093040.jpg

תמים תהיה

משתמש פעיל
ההודעה של "עליך לשנות את הסיסמה" היא של גוגל ולא צריך להתיחס
אם תרצו עזרה אפשר לפנות אלי במייל nhz3230538 או בטל' 0583230538

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה