לי יש חשבון באלי אקספרס והוא רוצה שאאמת את החשבון בSMS [אפילו שנרשמתי במייל] איך אפשר לקבל SMS או להצליח להיכנס בלי לאמת בSMS?
הם רושמיםיש צילום מסך?
זה להכניס את הקוד שלי [ביחד עם המייל שזה החשבון שלי ] ואז שוב מגיע לאימות ב-SMS]אם יוצאים ונכנסים שוב זה לא נותן משהו נוסף..?
אצלי זה גם ככה תמיד, וניסיתי לפתח גם ממילים אחרים או חלון אנונימי, לא עזר!זה להכניס את הקוד שלי [ביחד עם המייל שזה החשבון שלי ] ואז שוב מגיע לאימות ב-SMS]
איך עושים את זה?יש אפשרות לקבל מספר וירטואלי שה-SMS שלו מקבלים למייל.
נראה לי שרק לטלפון שלי, כי אם לא הייתי שמה מספר שלמישהו שיש לו הודעותהוא נותן לך לקבל קוד לכל טלפון שאת בוחרת, או דווקא לטלפון שרשום על שמך באליאקספרס?
לא בטוח שצריכים דווקא מס' שלי , פשוט אין לי SMS לבדוקהוא נותן לך לקבל קוד לכל טלפון שאת בוחרת, או דווקא לטלפון שרשום על שמך באליאקספרס?
בקיצור לקנות מס' וירטואלי למיילאני עם אותה בעיה.
שלחתי להם פניה לשירות לקוחות. אין מענה עניני מצידם.
אני עם אותה בעיה...כבר שבועיים בהתכתבות עם השירות לקוחות- שכולם אומרים לי שיפנו לצוות הניהול ויחזירו לי תשובה.אני עם אותה בעיה.
שלחתי להם פניה לשירות לקוחות. אין מענה עניני מצידם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: