דרוש מידע PRK/LASIK - ניתוחי לייזר

חיימשלי...

משתמש פעיל
שבוע טוב
הייתי בבדיקת התאמה באסותה ואמרו לי שבגילי אין מצב לעשות את הניתוח הקל יותר
לאחר כתקופה התקשרתי למכון לוינגר ואמרו לי שאין קשר לגיל הצעיר ואם אני מתאימה לניתוח הקל יותר אני יכולה לעשות אותו.

מישהו יודע איך זה ייתכן?? ומה התנאים לכל אחד מהניתוחים.

ובכללי על מה הייתם ממליצים? הבנתי שההחלמה יותר קשה בניתוח הראשון ואני מעט חוששת לעשות אותו..

אשמח לשמוע בנוסף איזה מכון עיניים נחשב הכי טוב. אני רוצה ללכת על בטוח....
תודה מראש!!

חזן הדגול

משתמש פעיל
כדי לבדוק אם אפשר לעשות הLASIK הייתי אומר ללכת לבדיקת התאמה,
התנאים זה לעיין שלך, (כמה עובי הקרנית)
אני עשיתי את הPRK היה לי 3 ימים של כאב וזהו... ואני חצי שנה אחרי ומרוצה מאד....
עשיתי בלוינגר בירושלים ואני הייתי מאד מרוצה

עץ הדעת טוב ורע

משתמש סופר מקצוען
פה יש את כל המידע (ועוד יותר...)

חיימשלי...

משתמש פעיל
אני עשיתי את הPRK היה לי 3 ימים של כאב וזהו... ואני חצי שנה אחרי ומרוצה מאד....
לא אמרו לך שזה קשור לגיל??
כי בשתי מקומות אמרו שזה כן קשור לגיל וגם אם יש התאמה לשני הניתוחים מבחינת הקרנית לא יתנו לעשות את הקל כי אם זה חוזר לא ניתן לעשות שוב...

חזן הדגול

משתמש פעיל
אם זה יחזור גם את הPRK לא תוכל לעשות (יש לי כמה חברים שלא יכלו לעשות בגלל שזה יחזור להם)
מה שקשור לגיל זה הקרוב (לפי מה שהבנתי) שצריך משקפי קריאה אז מי שבגיל הזה באיזור ה40 לא יעשו לייזר,
אבל גם לצעירים לקריאה זה לא יפתור (מיידי כן אבל לא בגיל שצריך משקפי קריאה בגלל הגיל),

חיימשלי...

משתמש פעיל
למישהו יש את הסקר של איזה מכון מומלץ? משום מה זה לא נפתח לי וראיתי שעשו כאן סקר כזה
וממש רוצה לדעת איפה היו הכי מרוצים אסותה/לוינגר/ קאר לייזר. לא מבחינת המחיר אלא מבחינת המקצועיות
תודה!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  97  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה