פ"ת קופ"ח כלליתאזור בארץ?
קופ"ח?
בדיוק מה שבאתי לכתובאני קיבלתי במעייני הישועה תור תוך פחות משבועיים!
אבל באמצע הלילה.
קרובת משפחה שלי מאושפזת בשניידר כבר כמה ימים בהמתנה ל MRIבמידה והולכים למיון, הם עושים בדיקת MRI במקום? (או באישפוז??)
גם אנחנו היינו מאושפזים בשניידר בהמתנה לMRI ואחרי כמה ימים של אשפוז שלחו אותנו הביתה ללא בדיקהקרובת משפחה שלי מאושפזת בשניידר כבר כמה ימים בהמתנה ל MRI
יכול להיות שאם ההמתנה היא 3.5 חודשים אז שווה אשפוז של כמה ימים אבל שתדעו שעדיין זה המתנה גם באשפוז.
אל תייאשי אותנוגם אנחנו היינו מאושפזים בשניידר בהמתנה לMRI ואחרי כמה ימים של אשפוז שלחו אותנו הביתה ללא בדיקה
ואז קיבלתי תור במעייני
לא רוצה לייאש חלילה!אל תייאשי אותנו
יכול להיות שיעשו C.T במקום... כי בנתיים לא מתפנה תור אז הילדה עכשיו בצום כי יש תור לCT בערב
סליחה שאני שואללא רוצה לייאש חלילה!
גם לנו הם עשו סי טי אבל זה ממש לא היה במקום!
בכל מקרה כל מקרה לגופו
בשורות טובות!!
די לחכימא ברמיזא ואכמ''לכמו שכתבו כאן הכי מהר זה דרך כל האירגונים חסד ולדוגמה בירושלים (יכול להיות בכל הארץ) דרכי מרים מי שמנהל שם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: