דרוש מידע Mondly מישהו מכיר את התוכנה הזאת ללימוד אנגלית?.........

מקסיקני

משתמש פעיל
אני מאוד רוצה ללמוד אנגלית באונליין
הבנתי שיש המון תוכנות
אשמח אם מישהו יכתוב פה מניסיון אישי ,על תוכנה טובה שהיא גם קלה ללימוד ,וגם בצורה מעניינת, והכי חשוב מקצועית!!!!
תודה מראש!.

היו היה

משתמש פעיל
תאמת, בשניה ששילמתי התחלתי פחות להשקיע כי יש לי הכל פתוח
יש משהו בזה שכל יום פתוח רק את של אותו היום כי לא למדת פיספסת

היו היה

משתמש פעיל
זה עלה לי 84 שקל לשנה
אחרי תקופה שלמדתי בחינם הם שלחו לי למייל את הקופון
יש לי פרימיום

מקסיקני

משתמש פעיל
תודה ענקיתתת!!!
עזרת לי המון נראה לי שאני באמת התחיל ככה ובהמשך אני העשה פרימיום
ושוב תודה

דאון

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
אם ללמוד אנגלית מאתר באופן עצמאי זה דרך פה.
עושה לך בוחן רמה קצר בהתחלה ואז יש המון שיעורים במלא נושאים לפי הרמה שלך באנגלית וכמובן להתקדם לרמות האחרות. שיעורים קצרים, עם הסברים - שזה ממש חשוב, והכל בנושאים רלוונטיים.
יש גם פרימיום בתשלום של מאה ומשהו לשנה אבל גם בבייסיק יש מספיק מה ללמוד בחינם, (רק מקפיץ כל הזמן פרסומת לעבור לפרימיום...)

מקסיקני

משתמש פעיל
אם ללמוד אנגלית מאתר באופן עצמאי זה דרך פה.
עושה לך בוחן רמה קצר בהתחלה ואז יש המון שיעורים במלא נושאים לפי הרמה שלך באנגלית וכמובן להתקדם לרמות האחרות. שיעורים קצרים, עם הסברים - שזה ממש חשוב, והכל בנושאים רלוונטיים.
יש גם פרימיום בתשלום של מאה ומשהו לשנה אבל גם בבייסיק יש מספיק מה ללמוד בחינם, (רק מקפיץ כל הזמן פרסומת לעבור לפרימיום...)
תודה אני אנסה את זה !

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה