נטפרי יאשר לכאורה בודדים ממש. ברובם יש נשיםרציתי לבקש אם מישהו יכול להעלות סרטונים של מיסטר ביסט (כמובן אם הם כשרים)
(מדובר ביוטיובר הגדול בעולם עם 308 מיליון עוקבים ביוטיוב)
הבודדים שמאושרים גם שווים את זה ( אחרי הכל, כל סרטון שלו זוכה למאות מליוני צפיות...)נטפרי יאשר לכאורה בודדים ממש. ברובם יש נשים
לא שראיתי יותר מדי אבל דפדוף קצר ביוטיוב מגלה את זה
כדאי לנסות גם ב פרוגמדיההבודדים שמאושרים גם שווים את זה ( אחרי הכל, כל סרטון שלו זוכה למאות מליוני צפיות...)
אבל גם את המאושרים אינני מצליח לפתוח - כשאני נכנס עם נטפרי לערוץ שלו כתוב שהתכנים פתוחים באופן מיוחד.
ואני לא מוצא את התכנים האלו אז אני מבקש כאן
In 10 Minutes This Room Will Explode!
I didn’t expect that to happen…There’s no jumping through hoops (or plate glass windows) with T-Mobile. Customers can get Magenta Status from day one, includ...www.youtube.com
Protect The Yacht, Keep It!
This video did not go how I expected it toCraft your perfect defense from a combination of powerful Monkey Towers and awesome Heroes, then pop every last inv...www.youtube.com
לא נפתח לי בנטפרי7 Days Stranded In A Cave
I didn’t think surviving in a cave would be that challengingCheck out Swarms! It’s the coolest collectible ever with over 100 different Swarms to collect! I...www.youtube.com
שום סיבה מיוחדת.מעניין למה לא ממשיכים לעלות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: