GPS IGO הפסיק לעבוד

• פותח הנושא IE
  • פורסם בתאריך

IE

משתמש צעיר
עימוד ספרים
מי יכול לעזור לי אני מדליק את המכשיר GPS ולוחץ ניווט וזה לא ממשיך

גם כשאני מכניס את הרטיס זיכרון של המכשיר GPS למחשב ואני רוצה לפתוח את התיקייה אז כל מחשב מתחיל להשתגע
אולי יש למשהוא את התוכנה של IGO ויכול לשלוח לי ואני ינסה להתקין על כרטיס אחר מחדש

IE

משתמש צעיר
עימוד ספרים
תודה לשתיכם
קודם כל אני לא יכול להוריד משם בגלל נטפרי אני ישמח אם תתן לי כתובת אחרת או אולי תוריד בשבילי ותשלח לי
לפרסומון: לא מכשיר משתגע אלא המחשב זאת אומרת שאני מכניס את הכרטיס זיכרון של מכשיר ניווט לתוך המחשב ואני רוצה לפתוח את הכרטיס הכל נהיה שחור ולא נותן לי לפתוח כלום ויש לי מחשב חזק מאוד
הביעה במחשיר הניווט הוא שאני מדליק יש שני אופציות או הגדרות או ניווט כשאני לוחץ הגדרות הכל עובד מצוין אבל אם אני לוחץ ניווט ז פשוט עושה לי סימן של שעון חול ולא מתקדם נתתי לזה רבה זמן ולא זז כלום.

יוסי מחשבים

משתמש סופר מקצוען

IE

משתמש צעיר
עימוד ספרים
אני ינסה להסביר יותר ברור
כשאני מדליק את הGPS מיד בהתחלה יש שני אופציות הגדרות וניווט כשאני לוחץ הגדרות הכל עובד מצוין אבל אם אני לוחץ ניווט אז פשוט עושה עולה סימן של שעון חול ולא מתקדם כלום מזה רואים שהביע בכרטיס זיכרון של התוכנה כי אם המכשיא עצמו היה מקולקל וא לא היה אמור לעבוד גם להגדיר הגדרות.

IE

משתמש צעיר
עימוד ספרים
https://www.dropbox.com/s/4ay82cw6lntb46z/MZD_1217.rar?dl=0
קשה להבין מדבריך מה הבעיה, זה נראה שהכרטיס פגום, תנסה להריץ עליו בדיקת דיסק (נמצא במאפיינים)

@יוסי מחשבים אני ינסה להסביר יותר ברור
כשאני מדליק את הGPS מיד בהתחלה יש שני אופציות הגדרות וניווט כשאני לוחץ הגדרות הכל עובד מצוין אבל אם אני לוחץ ניווט אז פשוט עושה עולה סימן של שעון חול ולא מתקדם כלום מזה רואים שהביע בכרטיס זיכרון של התוכנה כי אם המכשיא עצמו היה מקולקל וא לא היה אמור לעבוד גם להגדיר הגדרות.

דוד אי

משתמש פעיל
במכשיר שלי כשמגדירים שתוכנת הניווט תעלה אוטומטית עם פתיחת המכשיר, הבעיה נפתרת.
בהצלחה

יוסי מחשבים

משתמש סופר מקצוען

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה