Dreamweaver

tamar

משתמש מקצוען
שלום לכל חברי הפורום החדש!!
החלטתי לאחרונה לנסות להכנס לנושא הזה של בנית/עיצוב אתרים,
מברור שערכתי עלה לי שהתוכנה dreamweaver היא הפתרון עבורי- מתבססת יותר על הצד הגרפי ולא על בניה בשפת html
יש כמובן אפשרות לערוך את הקוד, להוסיף, להוריד לשנות, אבל בעיקרון התוכנה רושמת אוטומטית את הקוד לפי הפעולות שמבצעים על משטח העבודה.

מכירים את התוכנה?
שמעתם עליה? ממליצים? כן, לא? אשמח לשמוע.

פיל לבן

משתמש רשום
התוכנה הזו היא אחת התוכנות הטובות ביותר הקיימות בשוק (אני לא מהתחום אבל מתעניין פה ושם) ורבים ממעצבי האתרים עובדים איתה.
בין היתרונות הגדולות שלה זה שאפשר לעבור ממצב עריכת קוד להצגה (preview) מיד בלי לפתוח תוכנות שונות.
חשוב רק לציין שאם מעצבים אתר רק דרך הצד הגרפי התוכנה מוסיפה הרבה שורות קוד לא נחוצות (אמנם די מעט ביחס לשאר התוכנות בשוק מבלי להזכיר את פרונטפייג' אבל עדיין נוסף קוד שאין בו צורך).
חוץ מזה התוכנה מגיעה עם ריפרנס מובנה כך שאפשר להיזכר בקודים כששוכחים מעט ואאל"ט יש גם אופציה של השלמת קוד.
בכל אופן, למי שלא מתמצא מאד בבנית אתר ע"י קוד בלבד (notpad וכדומה) התוכנה מומלצת מאד.

Rocket Studio

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
D I G I T A L
שופט/ת באתגר דריבל
אני למדתי את התוכנה. דבר ראשון היא תוכנה מבית טוב, שזה כבר אומר הרבה - macrimedia והיום Adobe, שהם גם היוצרים של פלאש - תוכנה שאין עליה עוררין.
היא מאד פשוטה ללמידה, חוסכת את הצורך בלמידת תיכנות HTML, יש בה אפשריות רבות ואפשר להקים בה בקלות אתר ברמה גבוהה. מומלץ בחום!

הסתר_פנים

משתמש פעיל
בהחלט התוכנה השולטת בתחום, במיוחד למעצבים שמקבלים צמרמורת משורות קוד ארוכות.
יש לי בעיה, התקנתי את התוכנה מחדש ואנ'לא מצליחה לכתוב עברית.
אני יודעת שיש איזה פתרון אך לא הצלחתי ליישמו בהצלחה.
אשמח לשמוע פתרונות

Rocket Studio

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
D I G I T A L
שופט/ת באתגר דריבל
לא מצליחה לכתוב בעברית, או שרק הופך את המילים?

Rocket Studio

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
D I G I T A L
שופט/ת באתגר דריבל
טוב, אז אני לא יודעת לעזור. תנסי בפורומים של מנטור, יש שם מקצוענים אמיתיים (לא שפה אין)

חיים דיקמן

Administrator
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
עימוד ספרים
צילום מקצועי
D I G I T A L
עיצוב ואדריכלות פנים
האם המסמך מוגדר כקידוד utf8 ?

3Design

משתמש צעיר
אגב למי שלא יודע ... אחד הדרכים להתחיל לבנות אתר....
אחרי שאתה מוצא אתר דומה למה שיש לך בתוכנית .. אתה שומר אותו אצלך במחשב
(File< save as<Html כמובן) ואז אתה פותח אותו ב Dreamweaver וממשיך ומשנה משם..

design

משתמש צעיר
יש למשהו לינק לרפידשר עבור תוכנה טובה לעיצוב אתרים?

eden7115

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
בקשר לבעיית הגיבריש, תנסי גופנים הפוכים של Mf. אם זה עובד ז אומר שהגרסא שבחרת להתקנה אינה תומכת עברית. (אם תתקיני שוב אבל עם אופציות אחרות זה יכול להשתנות, כבר קרה לי מקרה כזה עם פריהנד).
בהצלחה!

יענקי שכטר

משתמש פעיל
צילום מקצועי
אני ממש לא מבין בעיצוב ובניית אתרים. אז בעדינות, אני רגיש.

מה הפירוש קודים?
בשביל לעצב מלבן בחלק העליון של עמוד אינטרנט אני צריך לכתוב קודים? או שמספיק לעצב את זה באילוסטרייטור, לשמור בלי רקע, ולהעלות למקום המיועד באתר?

תודה רבה

tamar

משתמש מקצוען
בעיקרון כן, אתה אמור לרשום בקודים כל מה שאמור לעלות לאתר.
כפתרון לאנשים רגישים כמוך... (וכמוני, וכל מי שאין לו עצבים ללמוד קודים)
בנו את תכנת DREAM...
שהיא עוקפת את הקטע של הקודים- ז"א היא מתרגמת את כל הפעולות הגרפיות שאתה מבצע לקודים.

הסתר_פנים

משתמש פעיל
אבל עדיין צריך לדעת קצת html כדי להבין מה עושים. ולתת פתרונות נקודתיים.
ובפרוייקטים מורכבים יותר, צריך קצת ג'אווה וכד'
מתי יבוא ביל גייטס הבא ויגאל אותנו לתמיד מהקודים?

יריב

משתמש רשום
שלום לכל מעצבי האתרים.

בלי קוד אין אתר,

לעצב ולייצר פלאש או דף פירושו לערוך תמונה בדיוק כמו בפוטושופ.
אבל התמונה שמורכבת מפריטים דורשת הגדרות להתנהגות ופונקציונליות של כל פריט - חייבים קוד.

יתרה מזאת חלף עבר מהעולם אתרים של עיצוב בלבד - היום רוצים שהאתר גם יעשה דברים - דרוש מתכנת - או לפחות תכנה מתאימה.

אז - החלטתם שאתם סטודיו לעיצוב - אתם צריכים גם איש תכנה.
וכדיי להקל עליכם מאד אומר כאיש תכנה - אתם יכולים להעביר לי קובץ PSD אני כבר אמשיך משם....

לסבר את אזניכם הפורום של prog מכיל לא פחות מחצי מליון שורות קוד - כל שורה קריטית וחשובה, כל שורה עם פסיק במקום הלא נכון מפסיקה את הפעילות המבוקשת.

קוד זה לא משהו שאפליקציה יכולה לכתוב וזה לא קשור לביל גייטס הנוכחי או הבא....
קוד רשת נכתב היום ב-15 שפות בערך - כולם חסרות גמישות ודורשות דיוק חסר פשרות.

ברכה והצלחה,
יריב.

tamar

משתמש מקצוען
נשמע מפחיד!

אז אתה אומר שאין לי סכוי לבנות אתר אמין ואיכותי אחרי שאני לומדת את פלאש ודרימוויבר?

יריב

משתמש רשום
נהפוך הוא רומינגיטון,

אני אומר שפלאש ודרימ בהחלט יעמידו חלק לא מבוטל באתר הרי הוא פניו.
אבל את הביצוע של מגוון תפקידי אתר כמו לדוגמא חנות, גלריה, פורום, פורטל, מידע, תדמית, חיפוש, תכנה פנים ארגונית, ממשקי ביצוע וכן הלאה....(רבות מאד הם הדוגמאות)
את זה יבצע איש תכנה ועל זה יקום דבר, העיצוב כבודו במקומו מונח.

אפילו אפשרויות מיוחדות שמציע HTML וג'אווה סקריפט או דום יהיה ניתן לקבל אך ורק ע"י כתיבת הקוד. (דוגמא לסקריפט דום - http://www.system1.co.il/demo/horizontal/ )

יחד עם זאת, ישנם מקרים בהם הלקוח רוצה אתר כרטיב ביקור, מיניסייט או סתם פרסום, להם אין צורך בתכניתן אלא מעצב טוב, דימוויבר או תכנה דומה בהחלט יעשו את העבודה.

רוב בתי הסטודיו שהוקמו לצורך בניית אתרים מתפרנסים דווקא מבניית באנרים ופרסום - מתפרנסים יפה.

tamar

משתמש מקצוען
תוכל לומר לי בערך מה עלות לתכנות אתר של חנות?
סביבות ה-1000 מוצרים מחולקים לבערך 5-6 קטגוריות.
שתהיה אפשרות חיפוש וכל מיני אפשרותיות בסיסיות של סל קניות וכו'.

בלי הזנת נתונים. רק תכנות של הבסיס

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  12  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה