D במול אקשן....

bamaba

משתמש רשום
עיצוב גרפי
יש כאן בנות שמנגנות על גיטריה אקוסטית או חשמלית ברמה מקצועית?ויש מצב גם לבס??:eek:
ומעוניינות להצטרף או להתחבר לזמרת במגזר החרדי..?

סולפג' solfege

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
כשתמצאי תעדכני אותי.גם אני מחפשת בנרות להקלטות. עפ"י סקר שעשיתי כמעט אין בנמצא בנות שמנגנות ברמה בגלל שאנחנו נשים. אופס!
פשוט אין לנו כח בידים כמו של גברים. ובגיטרה לא רק הידע חשוב אלא הפרקטיקה..ואת זה אין אצלנו בנמצא...

בעניינים - אסתי צין

בעלת עיתון בעניינים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
ברור שאשה יכולה להגיע לרמות גבוהות בגיטרה כמו שיש מתופפות וכדו'
אלה שבמגזר החרדי אין צורך לכך כי יש הכל באורגן
ואף אחת לא תשקיע ימים ולילות לגיטרה שאין לזה צורך בשוק
ואולי זה גם קצת לא מקובל! ואין אפס צריך הרבה פיזיות לזה
אבל יש גם יש נשים גיטריסטיות!!!
------
עזרא

אלישבע אבר

מנהלת קהילת מוזיקה. סאונד. והפקות במה
מנהל
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
אממ... גם אני חפרתי בשוק והמון!
אישה יכולה להגיע לרמה גבוה בהכל, תכלס- נשים משלנו אין!
ואל תכתבו לי שמות, כי מכירה את רובן..

אני ,שמתעסקת הרבה עם כלים חיים, יודעת שאף אחת לא מתקרבת לרמה של נגן מקצועי..

אה, וכמובן שכל נגינה באורגנ\ית לא מתקרבת לנגינה חיה.. כן?

ס

סופרת בדרך

אורח
יש לי מישהי מקצועית מאוד באקוסטית. תהיי איתי בקשר באישי.

סולפג' solfege

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
כתבתי את מה שכתבתי בגלל שאני מנגנת חשמלי\אקוסטי ברמה בשביל אישה בכלל, אבל עדיין זה לא ידמה ולא ישתווה לאיך שכל הגברים במשפחה של בעלי מנגנים... מבחינת ידע אני אפילו יודעת יותר מהם אבל הפרקטיקה...
אם תמצאי מישהי טובה תעדכני אותי. אני מחפשת גם!!

אלישבע אבר

מנהל
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
גם בואו לא נשווה נגן- שזה המקצוע שלו,
וזה מה שהוא עושה בד"כ לפחות 4 שעות ביממה במקרה הטוב,
לאישה שמנגנת פה ושם גם אם יפה.. עדיין יש לה עוד דברים בחיים..
אישית, כשאני מפסיקה לנגן שבוע, אני צריכה אח"כ לעשות חימום עד שאני "נכנסת לזה"..

SmarTune

משתמש פעיל
סאונד והפקות אולפן
עריכה והפקת סרטים
אין כזה דבר שבחורה לא יכולה לנגן כמו גבר גיטרה, אם זה היה כלי נשיפה...הייתי אומר שזה קצת בעייתי, אפשרי אבל קשה...גיטרה היא בהחלט כלי שאפשר לנגן עליו, הכל שאלה של התמדה וכוח רצון.

אני מציע למי שמחפשת ללמוד משהו, גם אם זה במקביל למשהו קיים שתבחר לעצמה כלי שאין הרבה בנות במגזר שמנגנות עליו ותלמד אותו כמו שצריך.

רוב ההפקות היום עוברות אט אט לכלים חיים ואם כיום יש ביקוש לאשה שמנגנת גיטרה...עוד 5-6 שנים זה יהיה הרבה יותר מבוקש ולא רק להפקות אלא גם להופעות.

רק בשביל לשבור את המיתוס הזה שלאשה קשה לנגן גיטרה צירפתי קטע (שמע בלבד)של בחורה מנגנת גיטרה חשמלית. בעצם לא בחורה, נערה בת 14.

תהנו.

קבצים מצורפים

• 14 years old girl playing guitar cover Van Halen - Eruption solo HD best quality.mp3
    1.4 MB · צפיות: 16

אלישבע אבר

מנהל
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
נכתב ע"י PBיסטית;1755700:
אישה יכולה להגיע לרמה גבוה בהכל, תכלס- נשים משלנו אין!

---
ברור שמגזרים אחרים, ובכלל בעולם המצב שונה!

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
הכל בראש..
מכיר גבר עם דלקת פרקים שמנגן מדהים.
כשלומדים איך להפעיל נכון את הידים, זה הופך להיות פשוט בהרבה (מה שכן חשוב להקפיד על גיטרה איכותית עם אקשן נמוך)

bamaba

משתמש רשום
עיצוב גרפי
הלווו תתחילי להאמין בכוח הנשי... טעות ביידיך

אני גיטרתי שנים על אקוסטי, חשמלית.. הייתי בקונצרטים והגעתי לרמה טובה.. זה הכל בראש ועניין של השקעה.. אני כבר לא כל כך מתעסקת עם הגיטרה היום אני יותר על תופים.. מתופפת ולומדת במקום מקצועי ואני אהיה קצת שוויץ.. אבל אני יכולה לאמר לך שאני אחת מהמצטיינות בסטודיו.. והמורה שלי אחד המאמינים בנשים... זה עניין של אוזן מוזיקלית ואימון...:):):) תאמינו בעצמכן!!

bamaba

משתמש רשום
עיצוב גרפי
ממתי אוזן מוזקלית כוח רצון ומטרה מבדילים בין גברים לנשים? זה כל כךךך לא נכון וכל כך מעצבן לראות את זה נכתב על ידי נשים....
יש נשים שיכולות להגיע לרמה מדהימה של נגינה.. אני הייתי גיטרסטית על אקוסטית וחשמלית.. וכיום אני מתופפת נכון שזה דורש גם כוח פיזי.. אבל כמו בכל דבר אחר אם אתה רוצה להצליח תלך על זה עד הסוף! גם אם זה דורש שעות על גבי שעות של אימון חידוד האוזן ולעבוד על המטרונום שעות.. זה פשוט עניין של השקעה ורצון.. מי שלא משקיע עד הסוף כך גם נראית התוצאה לא קיים כל קשר בין גברים לנשים.. כל המשפחה שלי מנגנת על כל הכלים גיטרות, פסנתר, חליל צד, כינור, אקורדיון ו.. תופים.. אני הבת היחידה במשפחה ובסופו של דבר באים להתייעץ איתי.. מי שהתברך באוזן מוזקלית קל לו יותר אבל אין דבר כזה לא קיים, בלתי אפשרי.. תתחילו להאמין בעצמיכם תראו תוצאות מיידיות..

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה