האם זה מחודש או חדש?אני קניתי באיביי מאוד נהנתי ובהחלט צריך להכשיר את זה.כלומר עם אתה רוצה אז אתה שם גירסה כשרה.צריך לעשות פריצה בשביל לשים עליו גולן אם אתה רוצה אני עושה פריצת סים.פנה אילי באישי
לסלקום?יש בחור שפותח לגולן ב-40 ש"ח - הפתיחה היא מרחוק אין צורך להביא את המכשיר!!!!!!!!!!!! 0527101799
לא הבנתי?פתיחת סים זה בחינם!!!!!!
לבעלי יש C2 וגולן פתחו לו בחינם. שרות לקוחות עובד גם שהסים נעול וא"א להוציא שיחות!
בחנויות בקשו ממנו 50 ש"ח....
רק אסור להוציא את הסים פעם שניה תעלה לנו 20 ש"ח...
כן, מצויןמישהו ניסה עם סים כשר של רמי לוי?
מישהו ניסה עם סים כשר של רמי לוי?
כןלא הבנתי?
יש לי בים של גולן ואני רוצה להכניס אותו למכשיר C2.אז אני יכולה פשוט להכניס ואז להתקשר אליהם ולבקש שיפתחו לי?
תודה רבה רבה!ממש עזרת לי!אני אחכה שיגיע המכשיר ואנסה...
סלקום אי אפשר היוםלסלקום?
הנסיונות האילה יכולים לעלות ביוקר....תודה רבה רבה!ממש עזרת לי!אני אחכה שיגיע המכשיר ואנסה...
לא הבנתי,למי אפשר לשלם 20 שח ולסדר את זה?הנסיונות האילה יכולים לעלות ביוקר....
מניסיון .עדיף לשלם 20 שקל ויפרצו את זה בצורה נורמלית.דרך המערכת של גולן.
אם את רוצה אני גם מבצע את זה ..
משלמים לי 20 שקל על הפריצה ואז אני פותח לך את זה.הפריצה עם אחריות במקרה שהסים נחסם.לא הבנתי,למי אפשר לשלם 20 שח ולסדר את זה?
הבעיה היא שהכנסתי את הסים למכשיר C2 אחר ישן שהיה לי בבית והסים נחסם...
השאלה אם לבקש מהם עכשו שיפתחו או לנסות להכניס למכשיר החדש ואז לבקש מהם?
לסלקום?
גולן ופלאפון
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: