בטוח?אוקס זה חברה בסין שמייצרת את המזגנים של טורנדו לפי מה שזכור לי,
הם נותנים בין 3 ל5 שנות אחריות אז לכאורה יש גם חלקי חילוף לא?!צריך רק לבדוק שיש להם חלקי חילוף למקרה שיש בהם תקלות,
אם אין חלקי חילוף צריך להחליף מזגן,
היום יש מחירים ממש נמוכים על מזגנים מחברות טובות יותר שעדיף לקנות מהם, עם אחריות וחלקי חילוף בארץ..
כןבטוח?
לא בטוח, אלא אם כן הם יעשו את החלקי חילוף שלהם בדומה למה שיש בשוק,הם נותנים בין 3 ל5 שנות אחריות אז לכאורה יש גם חלקי חילוף לא?!
מזגן 1.5 של טורנדו באזור ה 2000 שח..הם נותנים חמש שנות אחריות והמחירים בכאלף שקל פחות מטורנדו השאלה
למשל מזגן 1.5 כ"ס 1750₪
סולו זה של תדיראןלעומת טורנדו סולו 1.5 כ"ס 2900₪. (ומספק פחות תפוקת קור מהאופיט)
תודה רבה, השאלה זה שאם הם מייצרים לתדיראן למה לא לקנות ישיר מהם?נשמע לי זול מידי,
צריך לדעת איך השירות שלהם בארץ, כמה זמן לוקח להם להגיע ולסדר את התקלה, ולראות שהם לא זורקים אחריות על המתקין.
סתם דוגמא טורנדו היו בשנתיים האחרונות תותחים בשירות שלהם תוך 24 שעות הם מגיעים,
הקיץ הזה אי אפשר לתפוס את השירות שלהם בכלל, קרסו לגמרי..
בשביל זה הייתי ממליך לך לשלם יותר ולקחת תדיראן או אלקטרה גם אם זה אלף שקל יותר..
כמו שאמרתי, יכול להיות שהמזגן שלהם מצויין אבל צריך אבא ואמא שיעמדו מאחורה,השאלה זה שאם הם מייצרים לתדיראן למה לא לקנות ישיר מהם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: