איפה בדיוק מריצים את השורה הזו?ב. התקנת cli- להריץ בcmd את הפקודה npm install -g @Angular/cli
מריצים בcmd (ה-command line של הwindows. אפשר גם של nodejs)איפה בדיוק מריצים את השורה הזו?
הפקודה הזו מורידה ומתקינה את הCLI.ומאיפה יהיה לי cli? אפשר להוריד??
כלום. זהו, התקנת.
cd
#יצירת פרוייקט חדש (my-app זה שם הפרוייקט, אפשר לקרוא לו איך שרוצים, העיקר שיהיה בלי רווחים)
ng new my-app
#כניסה לתיקיית הפרוייקט החדש שנוצר
cd my-app
#העלאת שרת NODE עם הפרוייקט
ng serve
בעיה א': אתה מנסה ליצור את הפרוייקט בכונן C עצמו, ולא בתיקיית משנה. בד"כ ווינדוס חוסם את ההרשאה ליצור קבצים ישירות בכונן C, ולא בתיקיות משנה.
במחשבים אצלינו בסמינר אני מריצה באנגולר אין מצב שכל פעם צריך לפתוח בשורת הפקודה גם לי זה עושה את אותה הודעת שגיאה אבל כן הייתי שמחה להריץ מהטרמינל מישהו יודע?האם תמיד צריך לפתוח את שורת הפקודה כמנהל ?
זה בדיוק הבעיה שזה לא עובד לי על הפרויקט עצמו רק מהcmdng s- שזה קיצור ל NG SERVE
את צריכה לשנות את מדיניות הביצוע של POWER SELL שמוגדר ככה- Restricted - מוגבלת לRemoteSignedזה בדיוק הבעיה שזה לא עובד לי על הפרויקט עצמו רק מהcmd
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: