אם אני שולחת לך בפרטי מידות מדויקות של סלון תוכלי לעצב לי משהו?כאן:
PromeAI - Free AI art generator : Bring creativity to life
PromeAI - Unleashing Your Creative Potential with the Ultimate AI Art Generator. Transform sketches into realistic photos and high-quality videos. Generate Stunning AI Art, 3D Renderings, Illustrations, Paintings, Logos, Anime, Realistic Photos, and Videos from Sketches, Photos, or Text.www.promeai.proזו פלטפורמה שמיועדת בעיקר למעצבי פנים וכו'Interior design with AI | PromeAI
Explore the future of interior design and become an innovative partner with AI. Welcome to PromeAI, where advanced artificial intelligence technology and creative design tools come together to offer interior designers, architects, and home decorators an unprecedented design experience. You can...www.promeai.pro
הנה עבודות שעשיתי [אומנם לא מידות מדויקות מאוד, אבל מאמינה שיש אופציה כזאת]
צפה בקובץ המצורף 1750372צפה בקובץ המצורף 1750373צפה בקובץ המצורף 1750377צפה בקובץ המצורף 1750382צפה בקובץ המצורף 1750376
אנסה, תשלחי למייל בחתימה שליאם אני שולחת לך בפרטי מידות מדויקות של סלון תוכלי לעצב לי משהו?
CHASHMAL111 גימיילאנסה, תשלחי למייל בחתימה שלי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: