4 הודעות ספאם מלחיצות בשבוע אחד- היזהרו.
אז השבוע זכיתי בקרן ירושה..
בהשקעה שווה שממש כדאי להשקיע- מהודו...
מכתב שצורף וכמובן שלא העזתי לפתוח מהכתובת
ולקינוח בחצי מליון דולר.. כמובן בגלל הקורונה .. ממש כמו בפייס רק דרך הספאם
בקיצור הפישינג חוגג עכשיו ולא רק כי גולל כתבו את זה..
היזהרו!!
נ.ב.
חבל אם זה היה אמיתי לא הייתי היום בפרוג
אז השבוע זכיתי בקרן ירושה..
ידיד יקר
מחמיא ליום, קיבלתי את פרטי הקשר שלך ממדריך
עסקי / מקצועי מכובד של ארצך אשר נותן לי
ביטחון לגבי קריאותך כאדם. שמי מר אלידר רימונד.
אני שולח לך מכתב זה לבקש את השותפות שלך לפיתרון
והעברת חשבונך. הקרן הופקדה בחברת הביטחון
והאוצר באירופה כקרנות ירושה, על ידי אבי המנוח
יוסוף אנתוני רימונד. לפרטים נוספים, השב באמצעות אישיותי
( <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> )
בברכה,
מר אלידר רימונד
מחמיא ליום, קיבלתי את פרטי הקשר שלך ממדריך
עסקי / מקצועי מכובד של ארצך אשר נותן לי
ביטחון לגבי קריאותך כאדם. שמי מר אלידר רימונד.
אני שולח לך מכתב זה לבקש את השותפות שלך לפיתרון
והעברת חשבונך. הקרן הופקדה בחברת הביטחון
והאוצר באירופה כקרנות ירושה, על ידי אבי המנוח
יוסוף אנתוני רימונד. לפרטים נוספים, השב באמצעות אישיותי
( <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> )
בברכה,
מר אלידר רימונד
בהשקעה שווה שממש כדאי להשקיע- מהודו...
אדוני / אמא היקר,
אנו פונים אלייך / חברתך מתוך אינטרס רב לשקול שיתוף פעולה אפשרי באמצעות השקעות בפרויקטים בר-קיימא ברחבי העולם. כדרך הקדמה, חברת ההשקעות של אבו דאבי (ICAD) היא זרוע השקעה של ממשלת אבו דאבי; ICAD אחראית על השקעת חלק מעודפי המשאבים הכספיים של הממשלה באמצעות אסטרטגיית השקעות מגוונת ברחבי העולם, תוך מיקוד לתשואות הון חיוביות באמצעות תיק נרחב של קטגוריות נכסים מגוונות מאוד ואסטרטגיות ניהול השקעות אקטיביות. למרות שהאינטרס הראשוני של ICAD השקיע בכלכלת איחוד האמירויות / GCC, החלטנו להרחיב ולהרחיב את ההשקעה שלנו מחוץ לאזור ומכאן האינטרס שלנו לחפש שיתוף פעולה אפשרי עם פירמות וארגונים ברחבי העולם.
נכון לעכשיו ICAD מבקשת להשקיע מחדש באמצעות מימון פרויקטים והזדמנויות השקעה ברחבי העולם (לא מוגבלת למזרח התיכון ואזור GCC). אנו מוכנים להשקיע בפיתוחים בפרויקטים וביזמים עסקיים שיכולים לייצר ROI לפחות 10% בשנה. ההצעה שלנו להשקעה מבוססת על בסיס מימון הלוואות / חובות גרידא של ריבית של 2.5% מדי שנה לאורך כל תקופת שיתוף הפעולה.
אנו מצפים לקרוא ממך על פרויקטים והשקעות אפשריות המתאימות לשיתוף פעולה אפשרי.
בברכה כנה
מוחמד חסן
אנו פונים אלייך / חברתך מתוך אינטרס רב לשקול שיתוף פעולה אפשרי באמצעות השקעות בפרויקטים בר-קיימא ברחבי העולם. כדרך הקדמה, חברת ההשקעות של אבו דאבי (ICAD) היא זרוע השקעה של ממשלת אבו דאבי; ICAD אחראית על השקעת חלק מעודפי המשאבים הכספיים של הממשלה באמצעות אסטרטגיית השקעות מגוונת ברחבי העולם, תוך מיקוד לתשואות הון חיוביות באמצעות תיק נרחב של קטגוריות נכסים מגוונות מאוד ואסטרטגיות ניהול השקעות אקטיביות. למרות שהאינטרס הראשוני של ICAD השקיע בכלכלת איחוד האמירויות / GCC, החלטנו להרחיב ולהרחיב את ההשקעה שלנו מחוץ לאזור ומכאן האינטרס שלנו לחפש שיתוף פעולה אפשרי עם פירמות וארגונים ברחבי העולם.
נכון לעכשיו ICAD מבקשת להשקיע מחדש באמצעות מימון פרויקטים והזדמנויות השקעה ברחבי העולם (לא מוגבלת למזרח התיכון ואזור GCC). אנו מוכנים להשקיע בפיתוחים בפרויקטים וביזמים עסקיים שיכולים לייצר ROI לפחות 10% בשנה. ההצעה שלנו להשקעה מבוססת על בסיס מימון הלוואות / חובות גרידא של ריבית של 2.5% מדי שנה לאורך כל תקופת שיתוף הפעולה.
אנו מצפים לקרוא ממך על פרויקטים והשקעות אפשריות המתאימות לשיתוף פעולה אפשרי.
בברכה כנה
מוחמד חסן
מכתב שצורף וכמובן שלא העזתי לפתוח מהכתובת
|
שכותרתו- I am Charles Mackenzie.Read the attached letter and reply.]
ולקינוח בחצי מליון דולר.. כמובן בגלל הקורונה .. ממש כמו בפייס רק דרך הספאם
יקר
זה כדי ליידע אותך שהאיחוד האפריקני (AU) בפגישתם הווירטואלית שהתקיימה באדיס-אבה באתיופיה ב- 18 ביוני, הסכים פה אחד לשלם 100 קורבנות של SCAMMERS אפריקאים את הסכום של 500,000.00 $ כל אחד כמו פליאדיון Candid-19 Pandemic, למרבה המזל הנתונים שלך הם בין הנתונים שנבחרו לשלם והמספר הסידורי שלך הוא OTG / 07-3663 מה שאומר שתקבל את פליוליטי Covid-19 שלך מרפובליקת טוגו.
אנו מצהירים באופן רשמי כי תקבלו רק 500,000.00 דולר ארה"ב (חמישים אלף דולרים דולר ארה"ב)
אז שלחו את פרטיכם לרכז טוגו שלנו, ד"ר מייקל ריצ'רדס, לקבלת הוראות נוספות.
מספר הטלפון שלו +228998261819
דוא"ל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
שלך בכנות
ד"ר יוסף עמינו
זה כדי ליידע אותך שהאיחוד האפריקני (AU) בפגישתם הווירטואלית שהתקיימה באדיס-אבה באתיופיה ב- 18 ביוני, הסכים פה אחד לשלם 100 קורבנות של SCAMMERS אפריקאים את הסכום של 500,000.00 $ כל אחד כמו פליאדיון Candid-19 Pandemic, למרבה המזל הנתונים שלך הם בין הנתונים שנבחרו לשלם והמספר הסידורי שלך הוא OTG / 07-3663 מה שאומר שתקבל את פליוליטי Covid-19 שלך מרפובליקת טוגו.
אנו מצהירים באופן רשמי כי תקבלו רק 500,000.00 דולר ארה"ב (חמישים אלף דולרים דולר ארה"ב)
אז שלחו את פרטיכם לרכז טוגו שלנו, ד"ר מייקל ריצ'רדס, לקבלת הוראות נוספות.
מספר הטלפון שלו +228998261819
דוא"ל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
שלך בכנות
ד"ר יוסף עמינו
היזהרו!!
נ.ב.
חבל אם זה היה אמיתי לא הייתי היום בפרוג