1. המסר הוא: מלימודי שלושת התחומים הכתובים מטה, תהיה אחד מקצוען.1. מה המסר של המודעה ?
2. כמה זמן לקח להבין אותו ?
3. מה דעתך על האפקטיביות של המודעה עבור קהל היעד ?
תודה רבה
זה לא מספיק מודגש כאן ?אבל... השאלות שלך הם באמת שאלות! לקח לי זמן להבין איך NLP קשור ל3 התחומים האחרים. האם אלו קורסים נפרדים, בנוסף, העשרה, אולי משהו שלומד NLP פתאום הופך גם ליועץ זוגי?
והמרצה לנשים ?מי זה גליקזון? מהם ההצלחות שלו? כמה שנים הוא בתחום? זה הקורס הראשון שהוא מוסר?
מי הם שני הקהלים ?זה מעולה מכל הבחינות.
יש רק בעיה אחת. המודעה
פונה לשני קהלי יעד שונים.
זה נכון שהמילה "הירשמ/י" לא מוצלחת, אבל הנעה לפעולה היא חובה בסיסית.הייתי מציע לשנות את 'הירשמ/י עכשיו לשיעור' שאינו קריא, ואינו פרסומי, ל - 'לשיעור ראשון ללא עלות - 052.... ' או 'לרישום עכשיו לשיעור'...
מצטרפת. גם לי הנקודה הזאת לא הייתה ברורה.תוספת של...
אבל מה המנה העיקרית?
כן.מי הם שני הקהלים ?
גברים ונשים ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: