הבנתי שהוא בתפוסה מלאה באחים זה נכון?תורת אמך
אין לי מושג.הבנתי שהוא בתפוסה מלאה באחים זה נכון?
לא יודעת מה כוונתך ב"קצת יותר קהל"יש את סוכת דוד, יקרי ירושלים ורוממה - גם הם טובים ופונים לקצת יותר קהל.
רוממה זה כמו "יקירי" ו"סוכת דוד"?יש את סוכת דוד, יקרי ירושלים ורוממה - גם הם טובים ופונים לקצת יותר קהל.
את חושבת שתורת אמך עונה להגדרה לא פרום?לא יודעת מה כוונתך ב"קצת יותר קהל"
אבל הסגנון של השניים האחרונים הרבה יותר פתוח.
יש עוד ת"ת, בגב"ש, חניכי הישיבות, שמעתי עליו לפני שנתיים-שלוש ג"כ דברים טובים.
על פניו נראה שרוממה עושים רושם טוב יותר מיקירי - למרות שאני לא בטוחה בזה לגמרי.רוממה זה כמו "יקירי" ו"סוכת דוד"?
לאאאאאאאאת חושבת שתורת אמך עונה להגדרה לא פרום?
מהיכרות קרובה קרובה "פרום דבסט".
לרוממה יש 2 פנים- "מודרניזציה איכותית" יש בהם מן הפתוחים אבל הם משפחות טובות.על פניו נראה שרוממה עושים רושם טוב יותר מיקירי - למרות שאני לא בטוחה בזה לגמרי.
איפה זה?חוות דעת\ חכמת שלמה
שניהם שמרניים ממש,איפה זה?
ואם אפשר קצת פרטים
תודהוחכמת שלמה בסנהדריה מורחבת כמדומני (חכמת שלמה ברמת ההצהרה הוא אידיש)
וחוות דעת פניה מרחוב גרוסברג.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: