עזרה ת ח ב ו ר ה צ י ב ו ר י ת!

מלכנונה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
באמת צריך להרים את הכפפה בנושא הזה!
למה אם אני צריכה להגיע לאיזשהו מקום אני צריכה להחשף ב2 אוטובוסים???
עד מתי זה ימשיך??

מלכנונה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
מעניין מאוד.
נסעתי בשבועיים האחרונים כמה פעמים ממודיעין עילית לירושלים ותמיד יצאו שתי אוטובוסים אותו קו בו זמנית.
אבל ממודיעין עילית לב"ש אין בכלל!!

רבקה ברזל

משתמש פעיל
נעשה קצת סדר, מודיעין עילית - ירושלים ובני ברק יש. לשאר הערים גם הקווים היומיים וגם בסופ''ש (שאז אין בכלל לשום מקום) אין!, ואוטוטו עונת החתונות........

ללי.ללי

לאי ללי (לשעבר)
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
נעשה קצת סדר, מודיעין עילית - ירושלים ובני ברק יש. לשאר הערים גם הקווים היומיים וגם בסופ''ש (שאז אין בכלל לשום מקום) אין!, ואוטוטו עונת החתונות........
מאיפה לאיפה יש?
בב/מ"ע/ים
בינם לבין עצמם?
או מהערים הגדולות לערים קטנות?

נעליים

משתמש מקצוען
נסעתי בשבועיים האחרונים כמה פעמים ממודיעין עילית לירושלים ותמיד יצאו שתי אוטובוסים אותו קו בו זמנית.
למה את חושבת שאני גרה במודיעין עילית???
בעיר שאני גרה אין אוטובוסים בינעירוני (לבני ברק, ירושלים, בית שמש, ביתר וכו'), נקודה.....
וזה מאחרי פורים....

מלי.

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
למה את חושבת שאני גרה במודיעין עילית???
לא חשבתי שאת גרה דוקא במודיעין עילית אבל כתבת שאין אוטובוסים בין עירוניים ולא כתבת שדוקא איפה שאת גרה אלא באופן כללי, אז הגבתי לך שאצלנו יש.

ליבה ארזי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
מעניין מאוד.
לא ראיתי את זה אפילו פעם אחת.

משה מנחם

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה תורנית
מעניין מאוד.
מעניין, אני פספסתי חתונה אצל גיס (!) רק בגלל שיצא אוטובוס אחד כל פעם, שהתמלא ב-20 בתחנה הראשונה (330)

ר. פ.

משתמש רשום
מחיפה לבני ברק ולירושלים אין כבר מזה חודשיים !!!
ואף אחד לא מדבר מחזרה לשיגרה
זה פשוט מטורף!!!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט נ'

קה נֵר לְרַגְלִי דְבָרֶךָ וְאוֹר לִנְתִיבָתִי:קו נִשְׁבַּעְתִּי וָאֲקַיֵּמָה לִשְׁמֹר מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קז נַעֲנֵיתִי עַד מְאֹד יי חַיֵּנִי כִדְבָרֶךָ:קח נִדְבוֹת פִּי רְצֵה נָא יי וּמִשְׁפָּטֶיךָ לַמְּדֵנִי:קט נַפְשִׁי בְכַפִּי תָמִיד וְתוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קי נָתְנוּ רְשָׁעִים פַּח לִי וּמִפִּקּוּדֶיךָ לֹא תָעִיתִי:קיא נָחַלְתִּי עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם כִּי שְׂשׂוֹן לִבִּי הֵמָּה:קיב נָטִיתִי לִבִּי לַעֲשׂוֹת חֻקֶּיךָ לְעוֹלָם עֵקֶב:
נקרא  6  פעמים

לוח מודעות

למעלה