מעניין מאוד.אין תחבורה בינעירוני כבר חודשיים!!!!!!!!!
אבל ממודיעין עילית לב"ש אין בכלל!!מעניין מאוד.
נסעתי בשבועיים האחרונים כמה פעמים ממודיעין עילית לירושלים ותמיד יצאו שתי אוטובוסים אותו קו בו זמנית.
בזה את צודקת.אבל ממודיעין עילית לב"ש אין בכלל!!
מאיפה לאיפה יש?נעשה קצת סדר, מודיעין עילית - ירושלים ובני ברק יש. לשאר הערים גם הקווים היומיים וגם בסופ''ש (שאז אין בכלל לשום מקום) אין!, ואוטוטו עונת החתונות........
ממודיעין עילית לי-םמאיפה לאיפה יש?
בב/מ"ע/ים
בינם לבין עצמם?
או מהערים הגדולות לערים קטנות?
למה את חושבת שאני גרה במודיעין עילית???נסעתי בשבועיים האחרונים כמה פעמים ממודיעין עילית לירושלים ותמיד יצאו שתי אוטובוסים אותו קו בו זמנית.
לא חשבתי שאת גרה דוקא במודיעין עילית אבל כתבת שאין אוטובוסים בין עירוניים ולא כתבת שדוקא איפה שאת גרה אלא באופן כללי, אז הגבתי לך שאצלנו יש.למה את חושבת שאני גרה במודיעין עילית???
לא ראיתי את זה אפילו פעם אחת.מעניין מאוד.
נסעתי בשבועיים האחרונים כמה פעמים ממודיעין עילית לירושלים ותמיד יצאו שתי אוטובוסים אותו קו בו זמנית.
מעניין כי נסעתי כמה פעמים ובכל פעם הגיעו שתיים ביחד.לא ראיתי את זה אפילו פעם אחת.
מעניין, אני פספסתי חתונה אצל גיס (!) רק בגלל שיצא אוטובוס אחד כל פעם, שהתמלא ב-20 בתחנה הראשונה (330)מעניין מאוד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט נ'
קה נֵר לְרַגְלִי דְבָרֶךָ וְאוֹר לִנְתִיבָתִי:קו נִשְׁבַּעְתִּי וָאֲקַיֵּמָה לִשְׁמֹר מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קז נַעֲנֵיתִי עַד מְאֹד יי חַיֵּנִי כִדְבָרֶךָ:קח נִדְבוֹת פִּי רְצֵה נָא יי וּמִשְׁפָּטֶיךָ לַמְּדֵנִי:קט נַפְשִׁי בְכַפִּי תָמִיד וְתוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קי נָתְנוּ רְשָׁעִים פַּח לִי וּמִפִּקּוּדֶיךָ לֹא תָעִיתִי:קיא נָחַלְתִּי עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם כִּי שְׂשׂוֹן לִבִּי הֵמָּה:קיב נָטִיתִי לִבִּי לַעֲשׂוֹת חֻקֶּיךָ לְעוֹלָם עֵקֶב: