דרוש מידע ת.ז שאבדה ומשרד הפנים

נושנושית

משתמש מקצוען
אבדה לי ת.ז :rolleyes:
האתר הממשלתי לא נותן בכלל לקבוע תור לסניפים שקרובים אלי אלא רק למרוחקים ממש.
אין דרך אחרת ליצור קשר עם משרד הפנים.
עדיפות לסניף בני ברק.
יש מידע מה עושים?

לעלוב ב"ש

משתמש פעיל
ללכת מיד כשהסניף נפתח ע"פ רוב הם מכניסים בלי תור
ולהגיד שזה דחוף
(השומר אמר לי פעם שהם שומרים תורים לכאלה מקרים)

מנדי המקורי

משתמש פעיל
צילום מקצועי
כשאשתי רצתה להחליף את שם משפחתה בת.ז. (לפני כשנה) וגם היו תורים רק בעוד מספר חודשים - הגענו למשרד הפנים בבני ברק בסוף היום והפקיד אמר לנו שאם יש לנו שעתיים מיותרות אז אפשר לחכות והוא יכניס אותנו (זה היה חצי שעה לפני סגירה כך שאם היינו יוצאים לא היינו יכולים לשוב לשם אלא להישאר שם שעתיים)
בהצלחה

כתב עט

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
יש דרך ליצור קשר *3450
תחכי שעה בטלפון ויענו לך...
בשבוע שעבר הייתי צריכה אותם, חיכיתי בסבלנות, ענו לי ואמרו שיחזור אלי פקיד בכיר להמשך טיפול. ביום למחרת חזרה אלי פקידה וטיפלה לי בענין...

חדש בתחום

משתמש רשום
לגבי תורים במשרד הפנים במרכז (שאינם בנמצא כלל...), רציתי להוציא לבת שלי דרכון והמקום היחיד בארץ שהיה פנוי באותו שבוע היה בעיר 'ערב אל ערמשא'.... נכנסתי כמה פעמים במשך כמה ימים לאתר משרד הפנים זימון תורים, ואחרי איזה ארבע ימים ראיתי מספר תורים פנויים למחרת (!) באיזור שלי, תנסי...

לאהל'ה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
גם אני עם אותו בעיה
אבדה לי התז ביום של הבחירות לרשיות המקומיות
קבעתי תור למתי שיש התור סוף סוף מגיע והוא בעוד חודשיים
אבל יש אפשרות חדשה

הזמנת דרכון או תעודת זהות ביומטריים באופן מקוון

מנדי המקורי

משתמש פעיל
צילום מקצועי
גם אני עם אותו בעיה
אבדה לי התז ביום של הבחירות לרשיות המקומיות
קבעתי תור למתי שיש התור סוף סוף מגיע והוא בעוד חודשיים
אבל יש אפשרות חדשה

הזמנת דרכון או תעודת זהות ביומטריים באופן מקוון​

זה טוב עבור מי שכבר היה לו בעבר ת.ז. ביומטרית מכיון והיום מנפיקים רק כזו תעודה ומי שלא עשה (וכן מי שלא אישר שמירת הנתונים במערכת) אין להם את הדרך להנפיק כזו תעודה והוא נדרש להגיע בכל אופן אל הלשכה.

לאהל'ה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
זה טוב עבור מי שכבר היה לו בעבר ת.ז. ביומטרית מכיון והיום מנפיקים רק כזו תעודה ומי שלא עשה (וכן מי שלא אישר שמירת הנתונים במערכת) אין להם את הדרך להנפיק כזו תעודה והוא נדרש להגיע בכל אופן אל הלשכה.
זה הפיתרון למי שאיבד את התז...

צבי2

משתמש פעיל
נסו להזמין דרכון.
הוא טוב לזיהוי, כמו תעודת זהות וכמדומני אפשר גם להזמין דרך האתר.
זה לא פותר את העובדה שצריך לדוח על אובדן למניעת שימוש לא מורשה..., אפשר להזמין דרכון בדיוק כמו ת.ז., ולא עוזר תמיד
גם מי שעשה בעבר דרכון ביומטרי יכול
תודה!
לא מצאתי את הקישור הזה לבד בבוקר.
הבאסה שאז הת.ז תקפה רק ל5 שנים
ות.ז. רגילה לעשר.... עדיף לעשות באתר פעמיים בעשר שנים מאשר ללכת ללשכה פעם בעשר שנים... [זה נכון גם לגבי ללכת ללשכה פעם במאה שנים.... לצערי...]

2089233

משתמש פעיל
מנסיון אישי
תיכנסו לאתר בין 7-9 בבוקר אז הם משחררים הרבה תורים אפילו לאותו היום
בהצלחה

שרה שפרט

משתמש רשום
הגענו פיזית לרשות האוכלסין, התלוננו בפני הפקידה שיש תורים פנויים רק בעוד כמה חודשים, היא מראה במסך שלה שיש תורים פנויים לעוד כמה ימים, ושהיום היא פתחה 60! תורים. באותו זמן היה איתנו מישהו על הקו אן ליין נכנס לאתר לחפש ולא מצא שום תור.
ביררנו, נודע שבסניפים מסויימים עדיין ישנם קומבינות למקורבים ומאכרים... הפקידים כשהם רוצים יודעים בשקט איך להתגבר על מערכת התורים!

לעלוב ב"ש

משתמש פעיל
הגענו פיזית לרשות האוכלסין, התלוננו בפני הפקידה שיש תורים פנויים רק בעוד כמה חודשים, היא מראה במסך שלה שיש תורים פנויים לעוד כמה ימים, ושהיום היא פתחה 60! תורים. באותו זמן היה איתנו מישהו על הקו אן ליין נכנס לאתר לחפש ולא מצא שום תור.
ביררנו, נודע שבסניפים מסויימים עדיין ישנם קומבינות למקורבים ומאכרים... הפקידים כשהם רוצים יודעים בשקט איך להתגבר על מערכת התורים!
נכון!!!!!
אני יודע שבכל עיר (חרדית) שיש משרד פנים יש אפשרות לעירייה
לקבל תורים פנויים וכמובן למאכערים באותו עיר

מעבר חציה

משתמש צעיר
צילום מקצועי
אז מה האופצ' למי שאיבד ת"ז?
לנסות להגיע על הבוקר?
יש תורים רק ב11.24

צבי2

משתמש פעיל
תנסו להתקשר כוכבית 3450, ממליץ לחייג בדיוק בדקה לשמונה, ככה יש סיכוי שתחכו על הקו פחות מחצי שעה [בעברחיכיתי למעלה משעתיים..

נושנושית

משתמש מקצוען
מה שאני עשיתי-
זה פשוט להיכנס לאתר על הבוקר כל יום מספר פעמים עד שקופץ תור.
בסניף בבני ברק אמרו לי שכמעט בכל בוקר הם פותחים תורים חדשים.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה