תשלום על יום השלג

רחל המומחית

משתמש רשום
האם שכירים מקבלים תשלום על היום הזה אפילו שלא הגיעו לעבודה בגלל השלג?
מה אומר החוק?

dk

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
בנט מציע: תשלום חצי יום חופש לעובדים בשל מזג האוויר
שר הכלכלה, נפתלי בנט, קורא היום למעסיקים הפרטיים של עובדים אשר נמנע מהם להגיע לעבודתם, לנהוג בדומה לנציבות שירות המדינה, אשר הודיעה אמש כי עובד שנעדר מהעבודה בשל מזג האוויר, יקבל חצי יום חופש על חשבון המדינה - ולהעניק גם הם, חצי יום חופש על חשבונם לעובדים.

השר בנט פנה הבוקר גם לנציגי המעסיקים והעובדים ועדכן אותם בנושא, "אנו נמצאים ביום יומיים בהם נדרשת סולידריות ואני מאמין שכל מעסיק יכול למצוא את הדרך לסייע לעובדיו בימים אלו."

תור הזהב

משתמש מקצוען
לא נראה לכם שזו חוצפה מצד שירות המדינה להעניק חצי יום חופש לכל עובדיה על חשבוננו?

שמע

משתמש רשום
ואני רוצה גם לשאול למה נפתלי בנט חושב שנזקי מזג האויר אמורים ליפול על המעסיקים.
עם כל הסולידריות לעובדים (גם אני שכירה)- הגישה של "המעביד הוא רוטשילד" אינה נכונה

חיה.

משתמש מקצוען
גם אני רציתי להציע לנפתלי בנט שישלם מעצמו לשכירים, למה דווקא המעסיקים? ב

אולי מעניין אותך גם...

אשכולות דומים

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  2  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה