הקטן שלי נמצא במשפחתון של התמ"ת (פמילי בית יעקב)
עד היום המטפלת ביקשה שלא נשלם עבור חודש אחד בו המשפחתון לא היה פעיל. (חצי ספטמבר ועוד חצי אוקטובר)
פשוט עקפתי על תשלום אחד והמשכנו הלאה.
כעת, פמילי החליטו להתחשבן עבור ימים אלו.
התמ"ת החליט לממן את ימי הסגר במלואם ואילו על ההורים לשלם רק עבור הימים בהם לא היה משפחתון.
במילים אחרות: עבור כל יום מימי הסגר בו לא היה אמור ממילא להתקיים משפחתון (ר"ה, יוה"כ, סוכות) יש לשלם מחיר רגיל.
נשמע הגיוני פחות או יותר.
מה שלא הגיוני לי כאן זה שאם מנהלת המשפחתון מטפלת בילדים שקיבלו דרגה טובה הרי שהיא הרוויחה כי רוב התשלום מגיע מהתמ"ת עבור חודש מלא. ואילו מנהלת משפחתון המטפלת בילדים עם דרגה גרועה או בלי דרגה בכלל כביכול יוצאת מופסדת כיון שההורים הולכים לשלם רק עבור הימים בהם לא היה משפחתון בפועל.
כל העסק הזה נראה לי לא תקין וקצת מוזר.
מתלבטת אם זה חוקי בכלל.
האם כדאי לי לפנות לפמילי בעניין הזה?
משהו נוסף נתקל בדבר הזה?
למישהו ידוע אם המטפלות מקבלות מענק עבור ימים אלו בנוסף?
עד היום המטפלת ביקשה שלא נשלם עבור חודש אחד בו המשפחתון לא היה פעיל. (חצי ספטמבר ועוד חצי אוקטובר)
פשוט עקפתי על תשלום אחד והמשכנו הלאה.
כעת, פמילי החליטו להתחשבן עבור ימים אלו.
התמ"ת החליט לממן את ימי הסגר במלואם ואילו על ההורים לשלם רק עבור הימים בהם לא היה משפחתון.
במילים אחרות: עבור כל יום מימי הסגר בו לא היה אמור ממילא להתקיים משפחתון (ר"ה, יוה"כ, סוכות) יש לשלם מחיר רגיל.
נשמע הגיוני פחות או יותר.
מה שלא הגיוני לי כאן זה שאם מנהלת המשפחתון מטפלת בילדים שקיבלו דרגה טובה הרי שהיא הרוויחה כי רוב התשלום מגיע מהתמ"ת עבור חודש מלא. ואילו מנהלת משפחתון המטפלת בילדים עם דרגה גרועה או בלי דרגה בכלל כביכול יוצאת מופסדת כיון שההורים הולכים לשלם רק עבור הימים בהם לא היה משפחתון בפועל.
כל העסק הזה נראה לי לא תקין וקצת מוזר.
מתלבטת אם זה חוקי בכלל.
האם כדאי לי לפנות לפמילי בעניין הזה?
משהו נוסף נתקל בדבר הזה?
למישהו ידוע אם המטפלות מקבלות מענק עבור ימים אלו בנוסף?