עזרה תשלום באמזון.

דיצה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
שלום.
אני מנסה לעשות קניה ענקית, והוא כותב לי שיש עמלת ערבות שען חליפין של למעלה מ200 ש"ח.
יש איך לבטל את זה?

אופקים 1

משתמש מקצוען
שלום.
אני מנסה לעשות קניה ענקית, והוא כותב לי שיש עמלת ערבות שען חליפין של למעלה מ200 ש"ח.
יש איך לבטל את זה?
סכום המכס הוא משוער, והם מחזירים את התשלום הזה אחרי שהמוצרים משוחררים מהמכס.

beedebi

משתמש פעיל
אם עברת את תקרת המע"מ (75$) יש לך תוספת מיסים, במקרה כזה, במידת האפשר, מומלץ לפצל לכמה הזמנות. אם לא עברת התשובה כמו שענו לך למעלה.

דיצה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
זה הזמנה בתוך ארה"ב.
עדין בתוקף?
גם אם אני מפצלת יש את זה. בסכום קטן לכל קניה, אבל קיים.

tbh

משתמש מקצוען
לכל מדינה בארה"ב יש חוקי מס משלה.
לא יעזור שם לפצל, זה לפי מוצר.

דיצה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
לכל מדינה בארה"ב יש חוקי מס משלה.
לא יעזור שם לפצל, זה לפי מוצר.
יש מס בנפרד.
מס.JPG

tbh

משתמש מקצוען
נטפרי חוסם לי את התמונה.
המס מחושב לפי מוצר, כלומר יש מוצרים מסוימים שיש עליהם מס ויש שאין.
למשל, במדינות מסוימות יש מס על מוצרי אלקטרוניקה, במדינות מסוימות יש מס על ביגוד.
המס מחושב בסוף הקניה בסל אחרי שהוא בטוח לאיזה מדינה זה נשלח. ואת תראי את זה בתור שורה נפרדת למטה.

דיצה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
נטפרי חוסם לי את התמונה.
המס מחושב לפי מוצר, כלומר יש מוצרים מסוימים שיש עליהם מס ויש שאין.
למשל, במדינות מסוימות יש מס על מוצרי אלקטרוניקה, במדינות מסוימות יש מס על ביגוד.
המס מחושב בסוף הקניה בסל אחרי שהוא בטוח לאיזה מדינה זה נשלח. ואת תראי את זה בתור שורה נפרדת למטה.
הנה
מס משוער שייגבה:612.18 ₪
עמלת ערבות שער חליפין:216.03 ₪

המס מחושב בנפרד מהעמלה.
יש איך לבטל אותה?

tbh

משתמש מקצוען
לא.
את יכולה לנסות לברר אם יש מדינה שלא לוקחת את המס הזה, לשלוח לשם ולמצוא מישהו שיעביר את זה למדינה אחרת.
לגבי העמלת שער חליפין, ראיתי שכן שווה לשלם בדולרים ולהוסיף את עמלת הכרטיס/הבנק אם יש לך, זה יכול לצאת קצת יותר זול.

אופקים 1

משתמש מקצוען
הנה
מס משוער שייגבה:612.18 ₪
עמלת ערבות שער חליפין:216.03 ₪

המס מחושב בנפרד מהעמלה.
יש איך לבטל אותה?
ערבות שער חליפין פרושה, שכיון שהם לא משלמים את המס כעת, אלא בכהמוצר יגיע למדינת היעד, והם לא יודעים מה יהיה שער החליפין של הדולר מול השקל, הם מבטחים את עצמם בסכום הזה.
לאחר תשלום המס, הם יחזירו את ההפרש (אם יהיה הפרש)
נראה לי שאם תשלמו בדולרים לא אמור הם לא יגבו עמלת ערבות.

יש גם לפעמים באג באמזון והוא מבקש ערבות כשאין צורך, בשביל לבטל את זה יש צורך להוסיף מוצר נוסף.

מברר

משתמש פעיל
צריך לסמן שהתשלום הוא בדולרים ולא בש"ח,
ואז העמלה על ההמרה תהיה כפי התנאים בכרטיס אשראי, שזה כמעט תמיד יותר זול מעמלת ההמרה של אמזון.
במיוחד שהיום זה קלי קלות להשיג כרטיסים עם עמלת המרת מט"ח של 1% בלבד (קאשקאל פרו, ועוד)

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

השתקפות מרהיבה • אתגר 137

לוח מודעות

למעלה