סכום המכס הוא משוער, והם מחזירים את התשלום הזה אחרי שהמוצרים משוחררים מהמכס.שלום.
אני מנסה לעשות קניה ענקית, והוא כותב לי שיש עמלת ערבות שען חליפין של למעלה מ200 ש"ח.
יש איך לבטל את זה?
יש מס בנפרד.לכל מדינה בארה"ב יש חוקי מס משלה.
לא יעזור שם לפצל, זה לפי מוצר.
נטפרי חוסם לי את התמונה.יש מס בנפרד.
צפה בקובץ המצורף 1679671
הנהנטפרי חוסם לי את התמונה.
המס מחושב לפי מוצר, כלומר יש מוצרים מסוימים שיש עליהם מס ויש שאין.
למשל, במדינות מסוימות יש מס על מוצרי אלקטרוניקה, במדינות מסוימות יש מס על ביגוד.
המס מחושב בסוף הקניה בסל אחרי שהוא בטוח לאיזה מדינה זה נשלח. ואת תראי את זה בתור שורה נפרדת למטה.
מס משוער שייגבה: | 612.18 ₪ |
עמלת ערבות שער חליפין: | 216.03 ₪ |
ערבות שער חליפין פרושה, שכיון שהם לא משלמים את המס כעת, אלא בכהמוצר יגיע למדינת היעד, והם לא יודעים מה יהיה שער החליפין של הדולר מול השקל, הם מבטחים את עצמם בסכום הזה.הנה
מס משוער שייגבה: 612.18 ₪ עמלת ערבות שער חליפין: 216.03 ₪
המס מחושב בנפרד מהעמלה.
יש איך לבטל אותה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: