תרסיס HCG לדיאטה

• פותח הנושא StOT
  • פורסם בתאריך

StOT

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
האם ניתן להשיג? (את התרסיס הטבעי שמאושר מטעם משרד הבריאות)
אם כן, איפה?
תודה!

s_h

נתיב טכנולוגיות
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
D I G I T A L
בבית מרקחת זמרת הארץ ברחוב ירושלים בבני ברק. זה גם זול שם

s_h

נתיב טכנולוגיות
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
D I G I T A L
אם עושים לפי ההוראות ומתמידים בלי פשרות אכן תוצאות מדהימות.

yudb

משתמש סופר מקצוען
זה לא התרסיס שבזכותו ילדו שלשיות אח"כ?

פורום

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
אכן. גם סבתות . יש שמועות שהוציאו את ההורמון הזה. מה שבהתחלה אמרו שזה מה שגורם לגוף להוריד עודפים ולשרוד כך שלא מובן בדיוק מה הפעולה שלו.אני מכירה משהיא שהגוף שלה כבר התרגל אליו לאחר כמה שנים של "נאגלות" וכל הזמן היא חוזרת לעוד ועוד סדרות.(גם קבלה תינוק במתנה לאחר יאוש)
בהצלחה.

כרוכית

משתמש רשום
לא מומלץ ביותר!
גם אם החומר עצמו הוא חיקוי הומופאתי להורמון עצמו, הנזק אח"כ הוא לאין שיעור.
הוא משבש הורמונלית, גורם לגוף להגיע למגננת הישרדות, ולמרות התוצאות המשכנעות - הירידה המהירה, מה שקורה לאחר מכן הוא עלייה דרסטית, לאחר שהגוף הורגל 'לשבוע' רק מ-500 קלוריות יומיות. כל תוספת אחרת נאגרת בשומן..
שאלי את רופא המשפחה...יש להם בטן מלאה על השיטה הזו - "בכל דיאטה שבה תאכלי 20 גרם חסה ופרוסת חזה עוף ללא שמן ביום, תרדי 5 קילו בשבוע"....האפקט של איבוד התאבון הוא מתיחה.

נ פלוס

משתמש מקצוען
תעשי סקר אם יש אישה אחת שעשתה את זה ולא עלה חזרה הכל תוך חודש!!
ושנית - אמא שלי שאלה לרופא משפחה מומחה מאוד (מי שמכירה ד"ר דניאל וייל שמקבל במגן אברהם) בקשר לזה, הוא עונה לה- ניתוח שרוול פחות מסוכן :)

רִפְקִי.

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י כרוכית;1248076:
לא מומלץ ביותר!
הוא משבש הורמונלית, גורם לגוף להגיע למגננת הישרדות, ולמרות התוצאות המשכנעות - הירידה המהירה, מה שקורה לאחר מכן הוא עלייה דרסטית, לאחר שהגוף הורגל 'לשבוע' רק מ-500 קלוריות יומיות. כל תוספת אחרת נאגרת בשומן..
שאלי את רופא המשפחה...יש להם בטן מלאה על השיטה הזו - "בכל דיאטה שבה תאכלי 20 גרם חסה ופרוסת חזה עוף ללא שמן ביום, תרדי 5 קילו בשבוע"....האפקט של איבוד התאבון הוא מתיחה.

אין מילים להוסיף
מסכימה עם כל מילה (וגם עם כל מילה של ההודעה הקודמת)

yaffab

משתמש מקצוען
אני השתמשתי ודוקא נולדה לי תינוקת אחת ב"ה ולא שלישיה.
והיא נולדה שנתיים לאחר שהפסקתי את השימוש.
ירדתי מקסים ולא עליתי בכלל, אלא בהריון.
הבדיקות היו טובות בהחלט והגוף לא סבל מחסר כלשהו.
לא יודעת אם אגש שוב לתהליך הזה , צריך הרבה כח בשבילו.
אבל הוא עבד ללא עוררין.

grafix

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י yaffab;1248138:
אני השתמשתי ודוקא נולדה לי תינוקת אחת ב"ה ולא שלישיה.
והיא נולדה שנתיים לאחר שהפסקתי את השימוש.
ירדתי מקסים ולא עליתי בכלל, אלא בהריון.
הבדיקות היו טובות בהחלט והגוף לא סבל מחסר כלשהו.
לא יודעת אם אגש שוב לתהליך הזה , צריך הרבה כח בשבילו.
אבל הוא עבד ללא עוררין.
אני מכירה עוד הרבה כמוך!
כל הסיפורים על השלישיות ושיבושים וכו', לא נשמעים מבוססים ולא שמעתי מאף אחת שזה קרה לה.
אך יתכן מאוד שזה לא הכי בריא.

רִפְקִי.

משתמש סופר מקצוען
ודאי שהוא עובד
וכמו שכבר כתבו כאן: בכל דיאטה שבה תאכלי 20 גרם חסה ופרוסת חזה עוף ללא שמן ביום, תרדי 5 קילו בשבוע.
יש דיאטות הרבה יותר מאוזנות, ללא רעב בכלל שה"חיסרון שלהן הוא שיורדים "רק" 2 קילו בשבוע.
מי שממש חשוב לה לרדת 5 קילו בשבוע (שזה אגב גם הHCG לא מבטיח) יעשה את הדיאטה של ששת השבוע - ששה שבועות אוכלים המון ירקות - ללא הקבלה, 4 פירות ליום, מנה חלבון ומנה פרמימה מורכבת. יורדים 16 קילו בששה שבועות.
לא חושבת שיש מישהי שעברה את התהליך הזה וחושבת ברצינות לחזור אליו עוד פעם.
הוא לוקח המון כוחות

נ פלוס

משתמש מקצוען
נכתב ע"י סימולציה;1248152:
ודאי שהוא עובד
וכמו שכבר כתבו כאן: בכל דיאטה שבה תאכלי 20 גרם חסה ופרוסת חזה עוף ללא שמן ביום, תרדי 5 קילו בשבוע.
יש דיאטות הרבה יותר מאוזנות, ללא רעב בכלל שה"חיסרון שלהן הוא שיורדים "רק" 2 קילו בשבוע.
מי שממש חשוב לה לרדת 5 קילו בשבוע (שזה אגב גם הHCG לא מבטיח) יעשה את הדיאטה של ששת השבוע - ששה שבועות אוכלים המון ירקות - ללא הקבלה, 4 פירות ליום, מנה חלבון ומנה פרמימה מורכבת. יורדים 16 קילו בששה שבועות.
לא חושבת שיש מישהי שעברה את התהליך הזה וחושבת ברצינות לחזור אליו עוד פעם.
הוא לוקח המון כוחות

אפשר פריט מדוייק לדיאטה ששת השבועות?
תודה

s_h

נתיב טכנולוגיות
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
D I G I T A L
נכתב ע"י כרוכית;1248076:
לא מומלץ ביותר!

לא מבין גדול בזה אבל אשתי עשתה את זה. עשתה 2 סבבים ולא נתקלה באף אחת מהתופעות שאת מתארת.
כאמור הכי חשוב בתהליך זה ההתמדה ולא לחשוב שזה הוקוס פוקוס.
ומעטים הרופאים שאין לו בטן מלאה על מה שלא כלול בסל התרופות שלו.

אני לא משווק של המוצר או מרויח ממנו משהו אלא רק אומר את חוות דעתי מנסיון.

efrat1

משתמש סופר מקצוען
יוצרי ai
מאתר משרד הכלכלה

"היזהרו מדיאטת ד"ר סימונס המכונה גם דיאטת HCG"

הממונה על הרשות להגנת הצרכן ולסחר ההוגן הורתה לחברת L.T POWER TECHNOLOGIES, המשווקת את שיטת ההרזיה של דר' סימונס, להסיר מידית את הפרסומים בחשד להטעיה.

פרסומי החברה כי הדיאטה בריאה מפרקת את השומן המיותר בגוף אך לא פוגעת בשרירי הגוף, ואינה מזיקה לגוף"

לא הוכחו ,על פי משרד הבריאות.

משרד הבריאות, יצא בהזהרה לציבור שלא לרכוש מוצרי דיאטה וירידה במשקל המכילים HCG מאחר שאינו מאושר לצרכי הרזיה.

הרשות להגנת הצרכן ולסחר הוגן הורתה לחברת L.T POWER TECHNOLOGIES המשווקת את שיטת ההרזיה של דר' סימונס להסיר מידית את הפרסומים בחשד להטעיה. בפרסום המופיע באינטרנט שנועד לשווק את הדיאטה של ד"ר סימונס, הנקראת דיאטתHCG ,נכתב: " hcg היא דיאטה מהירה מאוד המביאה לירידה גדולה במשקל.... הדיאטה בריאה מפרקת את השומן המיותר בגוף אך לא פוגעת בשרירי הגוף, ובניגוד לדיאטות אחרות לא מזיקה לגוף". על פי גרסת משרד הבריאות, טענות אלו לא הוכחו בפניו. כמו כן, בפרסום שהופץ ע"י משרד הבריאות, הוזהר הציבור שלא לרכוש מוצרי דיאטה וירידה במשקל המכילים HCG מאחר והורמון ה - HCG איננו מאושר על ידי משרד הבריאות לצרכי הרזיה. הרשות להגנת הצרכן ולסחר הוגן, הורתה להנהלת החברה להעביר אליה את כל התימוכין המדעיים למידע המופיע בפרסום ולהסיר את הפרסום מידית מכל מקום בו הוא מופיע, עד אשר ייבדק המידע.

הממונה על הרשות עו"ד תמר פינקוס: "כל פרסום שלא הוכח מדעית, אם על פי דרישת הממונה ואם ישירות על פי דרישת משרד הבריאות, תראה בכך הרשות להגנת הצרכן ולסחר הוגן פרסום מטעה ותדרוש הסרת הפרסום עד הוכחת מלוא המידע שמופיע בו".

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
בשביל לעשות את הדיאטה הזאת, אין שום צורך בתרסיס
כפית של מלח לימון, עם 3 טיפות של תמצית וניל, עלה פטרוזיליה, גרידת לימון, ושמן רוזמרין, יעשו את העבודה בדיוק באותה רמה. (התמהיל לא מחייב, אפשר לגוון לפי מה שיש לכם בארון..)

מוכח מדעית!!!
השפרצתי על הלשון שלי את התערובת, וגם על הלשון של שכן שלי, תוך כדי שאנחנו מבצעים דיאטת - סיגופים - סודית,
ירדנו כ500 ק"ג ביום, למעוניינים במספר הטלפון של החבר, שיספר לכם מגוף שני (הגוף הראשון שלו נעלם כבר מזמן) על התועלת העצומה, ועל הישועות שהוא זכה להם לאחר הריסוס,
ובנוסף - מבצע מיוחד!!, 35 הראשונים שמזמינים היום את החבילה, מניין אברכים תלמידי חכמים, יתפללו במשך 40 יום על קברם.
הלחש המיוחד שחיבר המקובל האגדי רבי סימעונס שליט"א זצוק"ל זיע"א, ומועיל רק אם הוא נאמר בפני שלושה מצטרפים לפירמידה.
וז"ל: "חוכא ואטלולא, עבידנא מכון, לא אסא ולא שטיא אסא, לא אסותא ולא דיאטוטא, פליצב"ו בעלמא, שיקרא חיוורתא בקנקנא משפריצתא, כל קלורייתא דאיסתלקא מכון, עביד למיתב לכון בריביתא דבי שוקא אפרוריתא, וכל כספיכון ודהביכון אירכס ממכון, ונפל פיתא בבירא, ואזלא חמרכון טרפון, ואידך זיל אתי ומיזבן מינאי בהונאה עד שטותא"

מי שמתנדב לתרגם, תבוא עליו ברכה..

בסתר המדרגה

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
חבל על הכסף והאשליות המדומות

יש שיטות פשוטות יותר, זולות יותר והרבה יותר בטוחות לירידה במשקל...

ישראל פרדס

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
קקטוס, חזק ביותר, אבל מה יהיה על אלה שלא מבינות "ארמית"?

אני מנסה לתרגם.

חוכא ואיטלולא עשיתי מכם, לא תרופה, לא בריאות ולא דיאטה, פלצבו בלבד, שקר חיוור בקנקן משפריץ, כל קלוריה שתרד מכם, עתיד לחזור אליכם בריבית השוק האפור, וכל כספכם וזהבכם ילך מכם, ונפל פת בבור... אין לי כח לתרגם יותר

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה