דרוש מידע תקרה מעוצבת, מה בתמונה?

בובה בי

משתמש פעיל
יש לי תמונה של תקרה יפה בסלון ולא הצלחנו להבין אם המקום המסומן זה גבס דבוק אחד על אחד או עם גובה מסויים? נשמח לקבל תגובות..
1670146513150.jpeg

בובה בי

משתמש פעיל
נניח,
בתמונה זה נראה יותר צר,
ולא צמוד לקיר אלא באמצע התקרה
בדקתי בשירן יש להם רוחב של 13 ס"מ ושל 10 ס"מ בתמונה למעלה נראה הרבה יותר רחב, אני חשבתי שזה גבס שדבוק אחד על אחד בכמה רוחבים... בעלי טוען שזה נראה יותר גבוה מגבס רגיל?!

י

יעוץ לבעלי סטומה

אורח
ברור שההפרש הוא יותר מגבס אבל נראה פחות ממסלול 5 ס"מ יתכן שמהתקרה יורדים המסלולים בהפרש גובה ועליהם מודבק הגבס

י

יעוץ לבעלי סטומה

אורח
הגבס מחובד למסלול אלומיניום שמחובר או לקי ראו לתקרה למסלול עצמו יש עובי אבל אם מדביקים את הגבס על מסגרת שיורדת מהתקרה אפשר לשחק עם המסגרת שבפנים.
יתכן שיש שתי מסגרות בפנים ואז אפשר לעשות אפרש גובה פחות מ5

טריידמארק

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
בדקתי בשירן יש להם רוחב של 13 ס"מ ושל 10 ס"מ בתמונה למעלה נראה הרבה יותר רחב, אני חשבתי שזה גבס שדבוק אחד על אחד בכמה רוחבים... בעלי טוען שזה נראה יותר גבוה מגבס רגיל?!
לפי דעתי זה מסגרות פרופילים דבוקות לתקרה ולא קומות גבס אחת ע"ג השניה
אם מתקרבים רואים טיפה הפרש בגוונים בין החלק החיצוני של הדירוג לבין התקרה, רמז לכך שזה פרופיל בולט ולא מישור אחד
כמו בתמונה מטה (מאתר בסט דקור) רק בדוגמא אחרת כמובן
1670161220481.png

1670161098194.png

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה