התייעצות תקלה מוזרה במחשב!

עטרת בן חמו

משתמש פעיל
היי יש לי תקלה במחשב כבר פעם רביעית שזה קורה לי המסך "מתכבה" לחצי שעה בערך אבל המקלדת עדיין מאירה עדיין שומעים שירים אם הם פועלים רק המסך כמו שרוף,
אני לא יודעת מה לעשות כי זה הולך ובא,
אשמח לעזרה!

ישא ברכה

משתמש פעיל
כנראה בעיה במגעים. אפשר לנסות לבד ועדיף אצל טכנאי
אם יש לכם קצת חוש טכני ואתם רוצים לעשות לבד כדאי לעשות לפני כן חיפוש ביוטיוב יש הרבה הדרכות מוצלחות
לבעיות יותר ספציפיות כדאי להשקיע זמן בחיפוש ביוטיוב לפי הדגם המדוייק של המחשב (עדיף חיפוש באנגלית בלבד)
רוב ההדרכות נפתחות בנטפרי

מחשבים זה אני !

משתמש פעיל
ככל ואתם הולכים לגעת בחיבורים או בכל חלק חשוף במחשב יש לוודאות שהמחשב ללא חשמל
הוה אומר כבוי לגמרי (לחיצה 10 שניות על כפתור ההפעלה לא פחות גם אם זה נראה שהתכבה כבר) ואם פותחים אותו אז הדבר הראשון לנתק את הבטריה
רבו המקרים שהגיעו אלי עם קצר ככה שתיקון קל ופשוט נהפך למסובך

בעניין הספציפי הזה מה התהליך המלא נכבה באמצע עבודה או סוג של מצב שינה שלא מתעורר יכול היות עניין של הגדרות

גם אם זה עניין של חיבורים לפני זה הייתי ממליץ לבדוק כשההמסך לא עובד ללחוץ בעדינות בתחתית המסך לכל האורך האם משתנה משהו וכן לשחק איתו טיפה קדימה ואחורה ולראות אם תוך כדי יש שינוי

עטרת בן חמו

משתמש פעיל
ככל ואתם הולכים לגעת בחיבורים או בכל חלק חשוף במחשב יש לוודאות שהמחשב ללא חשמל
הוה אומר כבוי לגמרי (לחיצה 10 שניות על כפתור ההפעלה לא פחות גם אם זה נראה שהתכבה כבר) ואם פותחים אותו אז הדבר הראשון לנתק את הבטריה
רבו המקרים שהגיעו אלי עם קצר ככה שתיקון קל ופשוט נהפך למסובך

בעניין הספציפי הזה מה התהליך המלא נכבה באמצע עבודה או סוג של מצב שינה שלא מתעורר יכול היות עניין של הגדרות

גם אם זה עניין של חיבורים לפני זה הייתי ממליץ לבדוק כשההמסך לא עובד ללחוץ בעדינות בתחתית המסך לכל האורך האם משתנה משהו וכן לשחק איתו טיפה קדימה ואחורה ולראות אם תוך כדי יש שינוי
וואי ממש תודה העניין הוא שהוא נראה דלוק אבל המסך שחור,
אני פחות מבינה בזה ,חשבתי אולי זה משהו שאפשר לתקם בקלות..
נראלי אשלח לטכנאי

מחשבים זה אני !

משתמש פעיל
וואי ממש תודה העניין הוא שהוא נראה דלוק אבל המסך שחור,
אני פחות מבינה בזה ,חשבתי אולי זה משהו שאפשר לתקם בקלות..
נראלי אשלח לטכנאי
אם זזו המגעים בחלק של המסך או שזה הגדרה כלשהי יש מצב שאפשרי לתקן בקלות
בשביל לבדוק תעשו את מה שכתבתי קודם
"לנענע" את המסך האם נשתנה משהו?
ללחוץ בעדינות על המסך בחלקו התחתון האם נשתנה משהו?
כמובן צריך לעשות את זה כשהמסך לא פעיל

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט פ'

קכט פְּלָאוֹת עֵדְוֹתֶיךָ עַל כֵּן נְצָרָתַם נַפְשִׁי:קל פֵּתַח דְּבָרֶיךָ יָאִיר מֵבִין פְּתָיִים:קלא פִּי פָעַרְתִּי וָאֶשְׁאָפָה כִּי לְמִצְוֹתֶיךָ יָאָבְתִּי:קלב פְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כְּמִשְׁפָּט לְאֹהֲבֵי שְׁמֶךָ:קלג פְּעָמַי הָכֵן בְּאִמְרָתֶךָ וְאַל תַּשְׁלֶט בִּי כָל אָוֶן:קלד פְּדֵנִי מֵעֹשֶׁק אָדָם וְאֶשְׁמְרָה פִּקּוּדֶיךָ:קלה פָּנֶיךָ הָאֵר בְּעַבְדֶּךָ וְלַמְּדֵנִי אֶת חֻקֶּיךָ:קלו פַּלְגֵי מַיִם יָרְדוּ עֵינָי עַל לֹא שָׁמְרוּ תוֹרָתֶךָ:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה