עזרה תקלה בצמיגים?

אוראנג אוטאנג

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
שמענו רעש מהצמיגים, מצאנו בורג תקוע ממש בצמיג, אבל לא נראה בכלל שיש פאנצ'ר או תקלה ממשית.
אפשר להמשיך ליסוע רגיל ?
במידה ולא, אפשר בבקשה המלצה על מקום זול, מהיר וישר לתיקון באזור בני ברק?

גאונה

משתמש מקצוען
אתה לא רואה בעיה, כי הבורג מונע מהאויר לצאת, אבל אם תשאיר ככה זה יכול להרוס את הצמיג.
סע רגיל, הכל בסדר, יש פנצריה ברחוב נפחא בשם חנוכה, אמין ואמיתי.
אם אתה צריך באזור קריית הרצוג, יש באברבנל צמיגי שחר.
אגב, יכול להיות שיתברר שזה לא נכנס עמוק, ואין פנצר בכלל, אבל אל תוציא לבד, כי אם יש פנצר, כל האויר יצא, עכשיו הבורג שומר עליו

תאורת חרום

משתמש סופר מקצוען
אני גם היה לי בגלגל בורג
ונסעתי איתו תקופה... כל שבוע מילאתי אויר (הגלגל אכן הלך)
ועד שפעם אחת הרגשתי בנסיעה מהירה שהרכב לא יציב....(ברח האויר) ואז החלפתי לרזרבי...

אגב נושא לאשכול אחר, אבל השבת אבידה כפשוטו אם כל אחד ירים מהרצפה ברחוב ובחניה כל בורג שהוא מוצא, בפרט אלו שיש להם ראש רחב.
(ואני תמיד מלבט מהיכן מגיעים כל הברגים לרצפה? האם זה הבני דודים? או שזה בעלי פנצ'ריה?)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה