עזרה תקלה במכונת כביסה קונסטרוקטה.

מ. פלד

משתמש פעיל
צילום מקצועי
יש לי מכונהת כביסה קונסטרוקטה שתקופה כבר בכל מכונה עושה ציפצופים וסימון של ברז מים בדקתי בחוברת בעיות שלהם וסידרתי הכל ועדיין זה ממשיך .
יש למישהו מושג על הבעיה הזאת אצלהם?
או שמישהו נתקל בזה?

חזי סגל

משתמש חדש
מישהו יודע מה הפיענוח של קוד תקלה E02 במכונת כביסה של קונסטרוקטה?
גוגל לא יודע.

תודה רבה

חובב מוזיקה מושבע

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
חיפשתי ספיישל... וגוגל נתן לי
קוד תקלה E02 – ישנה תקלה בניקוז המים מהמכונה. תבדקו את צינורות הניקוז ואת הפילטר שמסביב למשאבה (נמצא בתחתית המכונה), נקו אותם מלכלוכים ונסו שוב. במידה והתקלה ממשיכה התקשרו לבעל מקצוע.

ילילי

משתמש מקצוען
גם לי יש בעיה עם המכונה הנ"ל בסחיטה של המים מידי פעם שהמים לא מתנקזים אני לצערי פותחת למטה את הפתיחת חירום וככה כמויות מים נוזלים לי באמבטיה אחרי זה זה מסתדר מאליו ופעם בשבועיים בערך זה קורה לי ואני מתלבטת אם לקרוא לטכנאי על בעיה לא קבועה

חזי סגל

משתמש חדש
חיפשתי ספיישל... וגוגל נתן לי
קוד תקלה E02 – ישנה תקלה בניקוז המים מהמכונה. תבדקו את צינורות הניקוז ואת הפילטר שמסביב למשאבה (נמצא בתחתית המכונה), נקו אותם מלכלוכים ונסו שוב. במידה והתקלה ממשיכה התקשרו לבעל מקצוע.
תודה על רצונך לעזור, אבל לא בדקת שהתוצאה הזו היא על המכונה הזו. מה שאתה כותב נכון לסמסונג או אחר, אבל לא לקונסטרוקטה.

אינסוף

משתמש מקצוען
לא בטוחה בכלל.
לפני כמה שנים היה לי קוד תקלה כזה או הפוך E20 לא מצליחה להזכר
וזו היתה בעיה בזרימת המים אל המכונה.
כשדחפו את המכונה ברז המים נסגר מעט וכן קורה בזמן הפסקת מים.

ayys

משתמש מקצוען
שוב תודה.
אין את הדגם הזה וגם בשאר הדגמים אין כזה קוד תקלה.
הדגם שכתבת קודם VARIO-PERFECT זה לא דגם
אלא זאת תכונה של חסכון שקיימת במכונות מסויימות.
הדגם מופיע על לוחית זיהוי שקיימת כרגיל בצידי המכונה (יש מכונות שזה על הדלת).

אם אתם דוברי אנגלית אולי זה יעזור:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה