עיטורים פלוס
משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
•
עימוד ספרים
החומרים:
חזה עוף מבושל (עדיף ממרק. אפשר גם שאריות עוף)
בצל.
2 שיני שום.
כף קמח
מעט מרק עוף או מים רותחים
כבד
אופן ההכנה:
לחתוך את העוף לקוביות בגודל בינוני,
לחתוך את הבצל לקוביות
לחתוך את השום לחתיכות קטנות
להזהיב את הבצל והשום, עד שהבצל נהיה שקוף,
להוסיף 3 כוסות מרק או מים רותחים
להוסיף את העוף
לחתוך את הכבד לקוביות ולהוסיף
להוסיף מעט פלפל שחור, פפריקה, מלח
אפשר להוסיף אבקת מרק
לבשל 10 דקות.
להכין פירה,
לשים פירה בצלחת, לשפוך מעל מהתערובת הנ"ל
אפשר גם לשפוך את התערובת על אורז, בורקס וכדו',
במידה ומכינים את התערובת לשפיכה על משהו אחר, לא פירה, ניתן להוסיף חתיכות קטנות של תפו"א מבושל.
---------------
חזה עוף מבושל (עדיף ממרק. אפשר גם שאריות עוף)
בצל.
2 שיני שום.
כף קמח
מעט מרק עוף או מים רותחים
כבד
אופן ההכנה:
לחתוך את העוף לקוביות בגודל בינוני,
לחתוך את הבצל לקוביות
לחתוך את השום לחתיכות קטנות
להזהיב את הבצל והשום, עד שהבצל נהיה שקוף,
להוסיף 3 כוסות מרק או מים רותחים
להוסיף את העוף
לחתוך את הכבד לקוביות ולהוסיף
להוסיף מעט פלפל שחור, פפריקה, מלח
אפשר להוסיף אבקת מרק
לבשל 10 דקות.
להכין פירה,
לשים פירה בצלחת, לשפוך מעל מהתערובת הנ"ל
אפשר גם לשפוך את התערובת על אורז, בורקס וכדו',
במידה ומכינים את התערובת לשפיכה על משהו אחר, לא פירה, ניתן להוסיף חתיכות קטנות של תפו"א מבושל.
---------------
קבצים מצורפים
נערך לאחרונה ב: