בקשה תעסוקה לילדים אחה"צ

Henny K

משתמש פעיל
אשמח מאד לרעיונות לתעסוקה. והקריטריונים:
מתאימה לילדים בגילאי 3-7, לשעות 2-4 בצהריים
יכולים להתעסק כמעט ללא מבוגר שיהיה איתם, ז"א יש מבוגר בשטח אבל הוא נח שנ"צ

יודית 121

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
אצלי בר בצק וקלי עובד מאד! לגילאי 5-6 בנים
כמובן שפליימוביל מגנטים ומכוניות... (כל יום משהו אחר..)

שאנל

משתמש פעיל
D I G I T A L
חוברות צביעה מענינות
בנות- בובות עם מלא אביזרים ובגדים...
בנים- מכוניות עם מוסך

מעסיק יפה והם מסתדרים לבד

סתםם

משתמש פעיל
עבודות מסוגים שונים (יותר בניה ויצירה אם הבנים גדולים וסתם עבודות צביעה לקטנים או לבנות)
מגנטים מעסיק אצלי כל סוג חדש שאני קונה כמה חודשים
בובות ועגלות עם משחקי דמיון כמו פלימוביל- אצלי מעסיק שעות אבל זה תלוי ילד
אם אין קטנים אז אולי השחלות של חרוזים או יצירות שמגהצים (אבל רק למי שלא מפריע לשנ"צ :))

אני עושה קניה של של יצירות וחומרי יצירה בהכל בשקל ומספק תעסוקה נהדר.
נותנת להם דף גדול (כמו שקונים לפני פסח) מציירים ומדביקים מדבקות על שטח רחב.
לפעמים תולה את הדף על הקיר ואז הציור בעמידה מחזק את חגורת הכתפיים.
בתקופת הקורונה הכנתי ארגז ובו שמרנו כל הזמן חומרים נפסדים ויצרו מזה בחופשיות. אבל גם גורם לבלאגן.
אפשר לשמור משחקים בארון עליון ואחרי תקופה מחליפים משחקים - וכך העניין במשחקים מתחדש.
לפעמים עם קצת הכוונה יכולים לשחק שעות משחקי דמיון: למשל שיעשו יום הולדת, ולאפשר להכין פקאלך במסגרת המשחק... הילדים שלי פעמים רבות שחקו שולחן שבת... נהנו ליצור חנות ולמכור חפצים (נותנים להם גם להכין שטרות ומטבעות), להכין תיבת דואר ושולחים מכתבים זה לזה, מטילים עליהם להכין חבילה עוברת עם משימות קצרות ואחר כך לשחק יחד...
לפעמים הגדולים נהנים לקייטן את הקטנים מהם.

Henny K

משתמש פעיל
אני עושה קניה של של יצירות וחומרי יצירה בהכל בשקל ומספק תעסוקה נהדר.
נותנת להם דף גדול (כמו שקונים לפני פסח) מציירים ומדביקים מדבקות על שטח רחב.
לפעמים תולה את הדף על הקיר ואז הציור בעמידה מחזק את חגורת הכתפיים.
בתקופת הקורונה הכנתי ארגז ובו שמרנו כל הזמן חומרים נפסדים ויצרו מזה בחופשיות. אבל גם גורם לבלאגן.
אפשר לשמור משחקים בארון עליון ואחרי תקופה מחליפים משחקים - וכך העניין במשחקים מתחדש.
לפעמים עם קצת הכוונה יכולים לשחק שעות משחקי דמיון: למשל שיעשו יום הולדת, ולאפשר להכין פקאלך במסגרת המשחק... הילדים שלי פעמים רבות שחקו שולחן שבת... נהנו ליצור חנות ולמכור חפצים (נותנים להם גם להכין שטרות ומטבעות), להכין תיבת דואר ושולחים מכתבים זה לזה, מטילים עליהם להכין חבילה עוברת עם משימות קצרות ואחר כך לשחק יחד...
לפעמים הגדולים נהנים לקייטן את הקטנים מהם.
תודה על הפירוט! רעיונות מעולים!

ווילי וונקה

משתמש מקצוען
קליי
ערסל במרפסת, מצאנו שמעסיק להרבה זמן לפעמים
בועות סבון במרפסת
לגבי יצירות שאפשר לעשות לבד- יש בחנות "הובי" ערכות שמכילות דף עם ציור ומספרים ומדבקות יהלומים- או ריבועי נצנץ, אלה יצירות שכבר בגיל 3 אפשר לשבת עליהן לבד במלואן ללא הורה. יוצאת עבודה יפה והילד מתמלא בסיפוק
לדוגמא כאן- https://www.hobby-3.co.il/עבודות-יצירה-לילדים/
בזול יותר אפשר חוברת צביעה או להדפיס ציור, ואפילו דף ריק יעבוד היטב עם חבילת מדבקות יפות וצבעוניות

יאסעלעS

משתמש מקצוען
הכי הכי הוא מה ששיחקו בהם אבותינו: סירים, כפות, מיקסר, לרוקן ארונות, לשחק עם כוסות מים, וכו' וכו',
בדוק ומנוסה!
זה מה שמעסיק אותם שעות ע"ג שעות, מנסיון!
בהצלחה!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה