עזרה תעודת זהות חדשה לאחר שהקודמת אבדה, עזרה דחופה!!!

מביטה

משתמש פעיל
נאבדה לי התעודת זהותעצוב... ואני חייבת לפתוח חשבון בנק. ואי אפשר ללא תעודה.
תוך כמה זמן מקבלים תעודה חדשה?
והאם אני צריכה בשביל זה לבוא ללשכת האוכלוסין וההגירה?
דחוף לי מאוד!!!!
וכן איפה הכי כדאי לי בתור בחורת סמינר לפתוח חשבון בנק?
וכל העוזרים והמסעים יבורכו מפי עליון אמן.

מביטה

משתמש פעיל
רבותי זה דחוף!!!
לוקח הרבה זמן עד שה ת. ז החדשה מגיעה? או שמדפיסים לי חדשה במקום.
וכן העם אני צריכה להצטלם מחדש.

אליהו ר

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אפשר לקבל תעודת זהות זמנית בלשכת האוכלוסין וההגירה
עד שהחדשה תגיע בדואר

a Computer

משתמש מקצוען
D I G I T A L
הוצאת תעודה חדשה במקום תעודה שהושחתה/אבדה/נגנבה
  • במקרה שתעודה הושחתה, אבדה או נגנבה, יש להזמין תור ללשכה ולהגיע עם אחד או יותר מהמסמכים הבאים:
    • דרכון ישראלי.
    • אם אין דרכון - מסמך מזהה אחר עם תמונה ברורה, כגון תעודת חוגר או תעודת שוטר. רישיון נהיגה אינו מהווה מסמך מזהה לצורך תיעוד ביומטרי.
  • במקרה של אובדן או גניבת תעודת זהות של קטין מתחת לגיל 18, עליו להגיע ללשכה עם אחד מההורים.
  • יש לחתום על הצהרה על אובדן / גניבה / השחתה של תעודת זהות, המופיעה בטופס הבקשה לתעודת זהות ביומטרית.
  • ניתן למלא בקשה לקבלת תעודת זהות במקום תעודה שאבדה, נגנבה או הושחתה באופן מקוון.
  • במקרה שתעודת הזהות אבדה או נגנבה, השירות כרוך בתשלום של 120 ש"ח (נכון ליוני 2021) אותו ניתן לשלם רק באמצעות כרטיס אשראי ורק בנוכחות בעל הכרטיס.

מביטה

משתמש פעיל
הוצאת תעודה חדשה במקום תעודה שהושחתה/אבדה/נגנבה
  • במקרה שתעודה הושחתה, אבדה או נגנבה, יש להזמין תור ללשכה ולהגיע עם אחד או יותר מהמסמכים הבאים:
    • דרכון ישראלי.
    • אם אין דרכון - מסמך מזהה אחר עם תמונה ברורה, כגון תעודת חוגר או תעודת שוטר. רישיון נהיגה אינו מהווה מסמך מזהה לצורך תיעוד ביומטרי.
  • במקרה של אובדן או גניבת תעודת זהות של קטין מתחת לגיל 18, עליו להגיע ללשכה עם אחד מההורים.
  • יש לחתום על הצהרה על אובדן / גניבה / השחתה של תעודת זהות, המופיעה בטופס הבקשה לתעודת זהות ביומטרית.
  • ניתן למלא בקשה לקבלת תעודת זהות במקום תעודה שאבדה, נגנבה או הושחתה באופן מקוון.
  • במקרה שתעודת הזהות אבדה או נגנבה, השירות כרוך בתשלום של 120 ש"ח (נכון ליוני 2021) אותו ניתן לשלם רק באמצעות כרטיס אשראי ורק בנוכחות בעל הכרטיס.
אנשים צדיקים!!!!

a Computer

משתמש מקצוען
D I G I T A L
ואם אין לי דרכון, ואני לא שוטרת חיילת?
בהחלט עלול להיות לא פשוט ומשום מה אין התייחסות למצב כזה.
צריך לברר מול משרד הפנים.
וכן איפה הכי כדאי לי בתור בחורת סמינר לפתוח חשבון בנק?
מקור
1636569456482.png

בהמתנה

משתמש פעיל
לאחרונה עשיתי תז חדשה במקום האבודה.
לא זכור לי שביקשו ממני מסמך מזהה, רק חשוב ורצוי לשלם מראש באתר ולהגיע עם אישור תשלום. (אם כי אחותי אמרה לי שאיפשרו לה תשלום במזומן לחידוש דרכון)
צילום נעשה במקום, אין צורך להביא תמונה
לגבי התור- אכן התורים זה המתנה.
אפשר להגיע בבוקר ולפנות לפקיד מודיעין ולשאול איך אפשר להכניס אותך. ייתכן שימצא פתרון...

מביטה

משתמש פעיל
לאחרונה עשיתי תז חדשה במקום האבודה.
לא זכור לי שביקשו ממני מסמך מזהה, רק חשוב ורצוי לשלם מראש באתר ולהגיע עם אישור תשלום. (אם כי אחותי אמרה לי שאיפשרו לה תשלום במזומן לחידוש דרכון)
צילום נעשה במקום, אין צורך להביא תמונה
לגבי התור- אכן התורים זה המתנה.
אפשר להגיע בבוקר ולפנות לפקיד מודיעין ולשאול איך אפשר להכניס אותך. ייתכן שימצא פתרון...
אז עדיף לי לשלם מראש?
ותודה לכל הצדיקים והצדיקות!!!!

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה