אני מכירה גם אחת שחזר לה אחרי שנה.. אבל שמעתי שיש כל מיני פתרונות לנסוע לים וכדו' עוזר? ובאיזה שעות?כשתמצאי תגידי לי
אני כבר משבט -ינואר בלי ריח
מקווה שינתן כאן פתרונות... ממנוסים.תגידו תודה...
כאן יש אחד שמריח כל הזמן ריח של שריפה ..
באמצע הלילה צעקות משהו נשרף על הגז,
הגז כמובן כבוי וכולם מתעוררים בבהלה
עוד מעט שנה להחלמה..
אפרופו קורונה וחוש ריח...תגידו תודה...
כאן יש אחד שמריח כל הזמן ריח של שריפה ..
באמצע הלילה צעקות משהו נשרף על הגז,
הגז כמובן כבוי וכולם מתעוררים בבהלה
עוד מעט שנה להחלמה..
כלומר..?טבק עוזר
פשוט מריחים טבק בהתחלה מרגישים רק עדים מוזרים ממשיכים להריח עוד עד שהכול נפתח מנסיוןכלומר..?
משנה איזה טבק?פשוט מריחים טבק בהתחלה מרגישים רק עדים מוזרים ממשיכים להריח עוד עד שהכול נפתח מנסיון
טיפות?כדאי לנסות אבץ
השאלה היא אם זה עוזר גם לתופעות הנ"ל-עיוות של ריחות או 'הזיית ריחות'...נראה לי שלא משנה טיפות או כדורים, אני לוקחת אבץ בכדורים, וב"ה חוש הריח חזר
לא רוצה להלחיץ אבל לי באמת חזר אחרי כמה שבועות, ואחרי כמה זמן השתבש לפעמים מריחה ורוב הזמן בכלל לא...נראה לי שלא משנה טיפות או כדורים, אני לוקחת אבץ בכדורים, וב"ה חוש הריח חזר (אומנם בעוצמה נמוכה
אך רק השבוע החלמתי ב"ה)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: