מידע שימושי תסמיני הגל הנוכחי- חוש ריח?

#מולטי#

משתמש מקצוען
האם בגל הנוכחי גם איבוד חוש ריח הוא מתסמיני/ השלכות הקורונה?

• תודה
Reactions: A F

מס' 1

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
גם אצלנו נטולי טעם וריח לגמרי
תמיד לא הבנתי מה עלית חשבו לעצמם כשהוציאו את הדוריטוס החדש באריזה האדומה (חריף תופת) זו הפעם היחידה שהצלחנו לאכול אותו.
בעצם אולי זה סוג של בדיקת קורונה ביתית.

לאלה

משתמש על
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
אחותי וגיסי ללא טעם וריח

רינה דיצה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
אני מכירה הרבה שעכשיו בעקבות קורונה הם בלי חוש ריח וחלקם גם טעם

smiley

משתמש מקצוען
D I G I T A L
כנ"ל, בן משפחה עם קורונה וכמעט ללא חוש ריח

yosher2005

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
והפרשות מהעינים?
גם תסמין?

בלי סימני דלקת נוספים

פ.נ

משתמש סופר מקצוען
מה תופעות לוואי אחר חיסון שלישי??
זה הגיוני שאחרי חיסון ראשון היה לי קצת כאבים ביד ואחרי חיסון שיני לא היו לי תופעות לוואי ועכשיו אחרי חיסון שלישי יש לי כאבים בכל היד וכאבי ראש וגם קצת חום וצינון??

חילזון

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
זה הגיוני שאחרי חיסון ראשון היה לי קצת כאבים ביד ואחרי חיסון שיני לא היו לי תופעות לוואי ועכשיו אחרי חיסון שלישי יש לי כאבים בכל היד וכאבי ראש וגם קצת חום וצינון??
נשמע יותר כמו קורונה אבל אי אפשר לדעת

פ.נ

משתמש סופר מקצוען
נשמע יותר כמו קורונה אבל אי אפשר לדעת
את האמת אמרתי לרופאה לפני שעשיתי חיסון שהייתי באותו מבנה ליד חולה קרונה השאלה עם אני יעשה את החיסון או שיעשה בדיקת קרונה אז היא אמרה לי לא לייחס חשיבות ששהיתי ליד חולה קרונה כי זה היה פיות מרבע שעה ושאני לא יעשה בדיקה(אני לא יודעת עם לאמין לה )אבל השאלה עם זה חלק מתופעות לוואי של החיסון? כי גם אחותי עשה חיסון ומרגישה אפילו יותר גרוע עם צמרמורות וכו

משה ביק

משתמש מקצוען
כנ"ל אצלי בדיוק.
חום וכאב ראש וכמובן כאב ביד-24 שעות לאחר החיסון השלישי- אח"כ עבר.
מבירור אצל הרבה אנשים-- מאד נפוץ חום וחולשה לאחר החיסון השלישי

חילזון

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
את האמת אמרתי לרופאה לפני שעשיתי חיסון שהייתי באותו מבנה ליד חולה קרונה השאלה עם אני יעשה את החיסון או שיעשה בדיקת קרונה אז היא אמרה לי לא לייחס חשיבות ששהיתי ליד חולה קרונה כי זה היה פיות מרבע שעה ושאני לא יעשה בדיקה(אני לא יודעת עם לאמין לה )אבל השאלה עם זה חלק מתופעות לוואי של החיסון? כי גם אחותי עשה חיסון ומרגישה אפילו יותר גרוע עם צמרמורות וכו
כי צינון זה פחות תופעות של חיסון. צמרמורות כן. יותר נשמע קורונה

113570

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כנ"ל אצלי בדיוק.
חום וכאב ראש וכמובן כאב ביד-24 שעות לאחר החיסון השלישי- אח"כ עבר.
מבירור אצל הרבה אנשים-- מאד נפוץ חום וחולשה לאחר החיסון השלישי
תבדקי אצל יאיר לפיד אם זה כואב לו וד"ל

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה