זה שחשב עליו היה עם קורונה. ללא ספק.תמיד לא הבנתי מה עלית חשבו לעצמם כשהוציאו את הדוריטוס החדש באריזה האדומה (חריף תופת) זו הפעם היחידה שהצלחנו לאכול אותו.
בדיוק ראיתי שאמרו שבגל הנוכחי זה בהחלט כן תסמין לקורונה...כאב גרון וקצת כאבי ראש יכול להיות גם קורונה?
כן, זה מה שיש לאחותי עכשיו והיא חולת קורונהכאב גרון וקצת כאבי ראש יכול להיות גם קורונה?
נשמע יותר כמו קורונה אבל אי אפשר לדעתמה תופעות לוואי אחר חיסון שלישי??
זה הגיוני שאחרי חיסון ראשון היה לי קצת כאבים ביד ואחרי חיסון שיני לא היו לי תופעות לוואי ועכשיו אחרי חיסון שלישי יש לי כאבים בכל היד וכאבי ראש וגם קצת חום וצינון??
את האמת אמרתי לרופאה לפני שעשיתי חיסון שהייתי באותו מבנה ליד חולה קרונה השאלה עם אני יעשה את החיסון או שיעשה בדיקת קרונה אז היא אמרה לי לא לייחס חשיבות ששהיתי ליד חולה קרונה כי זה היה פיות מרבע שעה ושאני לא יעשה בדיקה(אני לא יודעת עם לאמין לה )אבל השאלה עם זה חלק מתופעות לוואי של החיסון? כי גם אחותי עשה חיסון ומרגישה אפילו יותר גרוע עם צמרמורות וכונשמע יותר כמו קורונה אבל אי אפשר לדעת
כנ"ל אצלי בדיוק.מה תופעות לוואי אחר חיסון שלישי??
זה הגיוני שאחרי חיסון ראשון היה לי קצת כאבים ביד ואחרי חיסון שיני לא היו לי תופעות לוואי ועכשיו אחרי חיסון שלישי יש לי כאבים בכל היד וכאבי ראש וגם קצת חום וצינון??
כי צינון זה פחות תופעות של חיסון. צמרמורות כן. יותר נשמע קורונהאת האמת אמרתי לרופאה לפני שעשיתי חיסון שהייתי באותו מבנה ליד חולה קרונה השאלה עם אני יעשה את החיסון או שיעשה בדיקת קרונה אז היא אמרה לי לא לייחס חשיבות ששהיתי ליד חולה קרונה כי זה היה פיות מרבע שעה ושאני לא יעשה בדיקה(אני לא יודעת עם לאמין לה )אבל השאלה עם זה חלק מתופעות לוואי של החיסון? כי גם אחותי עשה חיסון ומרגישה אפילו יותר גרוע עם צמרמורות וכו
תבדקי אצל יאיר לפיד אם זה כואב לו וד"לכנ"ל אצלי בדיוק.
חום וכאב ראש וכמובן כאב ביד-24 שעות לאחר החיסון השלישי- אח"כ עבר.
מבירור אצל הרבה אנשים-- מאד נפוץ חום וחולשה לאחר החיסון השלישי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: