דרוש מידע תנור רותח מבחוץ

• פותח הנושא sap13
  • פורסם בתאריך

sap13

משתמש מקצוען
קנינו תנור משולב כיריים והוא רותח מבחוץ, כולל הדלת זכוכית, כולל הכיריים למעלה המשטח. תקין? אמור לחלוף אחרי כמה ימים?

sap13

משתמש מקצוען
אמור להשתנות בהמשך? אולי כי הוא מופעל על ריק? פשוט לא רוצים להשתמש כדי שתהיה אופציית החלפה

sap13

משתמש מקצוען
אולי תשאלי את מי שקנית אצלו?
קנינו ב-k.s.p אי אפשר ליצור איתם קשר טלפוני רק במייל וזה מסורבל. הם חוזרים טלפונית אחרי זמן.. אבל הכל מסורבל. אף אחד לא עונה תשובה ברורה. לא חברת מרום שמספקת שירות לאלקטרה ולא k.s.p

החכמה צודקת

משתמש מקצוען
קנינו ב-k.s.p אי אפשר ליצור איתם קשר טלפוני רק במייל או באמצעים שאין לנו. הם חוזרים טלפונית. אבל הכל מסורבל. אף אחד לא עונה תשובה ברורה. לא חברת מרום שמספקת שירות לאלקטרה ולא k.s.p
אין לך אפשרות למייל?
ואני רואה ש @ א. שטיגליץ ענה לך תשובה
נראה לי שהוא טכנאי שמבין בזה.

sap13

משתמש מקצוען
יש מייל אבל זה מסורבל. כי זה מייל של נציגה אחת. שהיא צריכה לטפל בנושא. אין מספר שמתקשרים ורואים מה קורה

החכמה צודקת

משתמש מקצוען

sap13

משתמש מקצוען
בחברת מרום הנציגה טוענת שגם היא קנתה וזה חולם החום אחרי כמה ימים. אני יסמוך עליה ויתחיל להשתמש בתנור? מי יחזיר לי אותו אחר כך? הם יגידו שזה הגושפנקא שרצית אותו ברגע שהשתמשת.
היינו רגילים לתנור של 10 שנים שגם אם הילד נוגע בתנור מבחוץ לא קורה כלום. כל עוד הדלת לא נפתחת

החכמה צודקת

משתמש מקצוען
בחברת מרום הנציגה טוענת שגם היא קנתה וזה חולם החום אחרי כמה ימים. אני יסמוך עליה ויתחיל להשתמש בתנור? מי יחזיר לי אותו אחר כך? הם יגידו שזה הגושפנקא שרצית אותו ברגע שהשתמשת.
היינו רגילים לתנור של 10 שנים שגם אם הילד נוגע בתנור מבחוץ לא קורה כלום. כל עוד הדלת לא נפתחת
ועכשיו, זה ברמה של כוויה?

sap13

משתמש מקצוען
לא ניסיתי יותר מכמה שניות. אבל בשבילי זה לא תקין. בדקתי גם עם אחרים, התנור שלהם נעים מבחוץ לא יותר מזה. אם ילד יצמיד את היד או הפנים יותר מעשר שניות לעניות דעתי זה כן יפגע בו.

sap13

משתמש מקצוען
סאוטר.
זה יבואן אלקטרה, אבל מי שמספק שירות זה רק חברת מרום. מסובך...

sap13

משתמש מקצוען
אף אחד לא לוקח אחריות על החזרת המוצר כרגע. לא k.s.p ולא מרום. אף אחד לא לוקח אחריות על שימוש ולראות מה יהיה בהמשך ושיהיה אופציה להחזיר. בין הפטיש לסדן

sap13

משתמש מקצוען
לשתי אחיות שלי יש סאוטר דו תאי אולי אחה"צ אנסה לשאול אותן
היה לנו עשר שנים דו תאי של סאוטר עם הכשר
אבל בפסח האחרון שניקינו גילינו העברת מים מהתא העליון לתחתון. כנראה הגומיה או משהו נפל או נשחק בשנה זו.
אבל יש לציין שאם מסתכלים טוב בהכשר של המכון של הר הלפרין, הם מציינים לעשות בדיקה בקבלת המוצר, ע"י כוס מים בתא התחתון ובדיקה למעבר אדים, אולי עוד בדיקות, לא יודע.
זאת אומרת גם הם לא אומרים לך לסמוך בעיניים עצומות בדו תאי על הכשר. נראה לי שהם טוענים שהתנורים מורכבים בצורה ידנית, ולכן יכול להיות סטיות לפה או לשם, ולכן יכול להיות מעברים וכו'.

sap13

משתמש מקצוען
k.s.p טוענים שאם טכנאי יגיד שהכל תקין אז זה תקין ואין אופצייה להחזיר בלי תשלום דמי פחת,שינוע ודמי ביטול עיסקה.
למישהו יש ניסיון אם יקחו דמי פחת? לא השתמשנו בו חוץ מלהפעילו ריק

רחל

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
לי יש דלונגי משולב וככה הוא ושמעתי מעוד אנשים שיש להם,
כשהתנור דולק הכל רותח גם הכפתורים של הכיריים.....

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה