דרוש מידע תנור בילד אין תא אחד פירוליטי - בוש או אלקטרולוקס

elazar054

משתמש חדש
לאחר חפירה אינסופית בהמון חנויות ואתרים, לא הצלחנו למצוא מידע אמין על איכות התנורים. כל חנות חותרת לשווק את מה שיש לה במלאי או מה שהיא מרוויחה עליו יותר... אנחנו מעוניינים לרכוש תנור בילד אין, תא אחד בצבע שחור. הגענו למסקנה שיש 2 דגמים רלוונטיים, או בוש בדגם 578, או אלקטרולוקס בדגם 7427.
אשמח לקבל המלצות או ביקורת ממי שיש לה את אחד מהתנורים האלו. על איכות האפיה / תקלות ותיקונים / נוחות שימוש / עד כמה הפירוליטי אכן שימושי ופרקטי.

rivkiy

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
כשאני בררתי המליצו לי המון על אלקטרולוקס כשנגעתי לחנות המוכרת נתנה גם כאפוציה את aeg ששמעתי עליו גם המלצות היא טענה שמבחינת איכות התנור הוא זהה לאלקטרולוקס רק שיש לו עוד כמה צ'יפורים כמו מסילות טלסקופיות ואחריות מורחבת ולא זוכרת מה עוד.

bnoya

משתמש מקצוען
כשאני בררתי המליצו לי המון על אלקטרולוקס כשנגעתי לחנות המוכרת נתנה גם כאפוציה את aeg ששמעתי עליו גם המלצות היא טענה שמבחינת איכות התנור הוא זהה לאלקטרולוקס רק שיש לו עוד כמה צ'יפורים כמו מסילות טלסקופיות ואחריות מורחבת ולא זוכרת מה עוד.
לי יש אלקטרולוקס ואני מאוד מרוצה! אבל יודעת שaeg אכן זהה לאלקטרולוקס עם הרחבות. אני משלי מאוד מרוצה. יש לי אותו כבר 5 שנים, אין תקלות ב"ה והוא מעולה!

קפפוצצינו

משתמש מקצוען
לאחר חפירה אינסופית בהמון חנויות ואתרים, לא הצלחנו למצוא מידע אמין על איכות התנורים. כל חנות חותרת לשווק את מה שיש לה במלאי או מה שהיא מרוויחה עליו יותר... אנחנו מעוניינים לרכוש תנור בילד אין, תא אחד בצבע שחור. הגענו למסקנה שיש 2 דגמים רלוונטיים, או בוש בדגם 578, או אלקטרולוקס בדגם 7427.
אשמח לקבל המלצות או ביקורת ממי שיש לה את אחד מהתנורים האלו. על איכות האפיה / תקלות ותיקונים / נוחות שימוש / עד כמה הפירוליטי אכן שימושי ופרקטי.
מה המחיר שקבלת?

הדסההה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
אלקטרולוקס ואגה זה אותו יצרן לכן התורים זהים לי אלקטרולוקס ומרוצה מאד.

נר ריחני

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
דווקא לי יש באלקטרולוקס מסילות טלסקופיות שווה להוסיף בשביל המסילות הרבה יותר נח

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
המחיר של שני הדגמים זהה פחות או יותר, בערך 2750 עד 2800 שח (פירוליטי). השאלה מה טוב יותר, בדרך כלל, ובדגמים האלו בפרט
תוכלי לכתוב איפה?

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
הוא גם זול יותר?

רותיס

משתמש פעיל
למישהו יש מושג / המלצה או להיפך
על התנור הזה של בוש שהוא גם זול
אמנם תוצרת טורקיה

• HBF114BR0Y
    1x1.png
  • 1x1.png
    1648335411015.png

rivkiy

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
הוא גם זול יותר?
דווקא לי יש באלקטרולוקס מסילות טלסקופיות שווה להוסיף בשביל המסילות הרבה יותר נח
אם מוסיפים את כל השדרוגים באלקטורולוקס (כמו המסילות הטלסקופיות) מגיעים לאותו מחיר של הaeg (יקר יותר בכ400 שקל) נראה לי רק שעדין בaeg יש יותר אחריוץ)

• תודה
Reactions: GRN

bnoya

משתמש מקצוען
אם מוסיפים את כל השדרוגים באלקטורולוקס (כמו המסילות הטלסקופיות) מגיעים לאותו מחיר של הaeg (יקר יותר בכ400 שקל) נראה לי רק שעדין בaeg יש יותר אחריוץ)
אני לא יודעת אם זה עדיין כך היום אבל בזמנו שאני קניתי- באלקטרולוקס בפירוליטי אין מסילות טלסקופיות. בaeg כן.

• תודה
Reactions: GRN

rivkiy

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
אני לא יודעת אם זה עדיין כך היום אבל בזמנו שאני קניתי- באלקטרולוקס בפירוליטי אין מסילות טלסקופיות. בaeg כן.
היום בעוד 200 או 300 ש"ח אפשר לשדרג.

מטודלה

משתמש מקצוען
עריכה והפקת סרטים
לאחותי יש אלקטרולוקס פירוליטי כבר 6-7 שנים, מרוצה מאד!!
השימוש של הפירוליטי בא אצלה לידי ביטוי רק כהכשרתו לפסח (שזה בעיני רווח עצום)

סטודיו בול

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מרוצה מאד מאלקטרולוקס, קניתי אחד פירוליטי ואחד רגיל.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה