דרוש מידע תנור בילד אין עם פלטת שבת הלכתית

3524

משתמש סופר מקצוען
אחרי שנים שלא היה להשיג תנורי בילד אין עם פלטת שבת כשרה מובנית, מלבד דגם אחד בלתי מוצלח של סאוטר, סוף סוף יש חדש. חברת אלקטרולוקס קיבלה את ההכשר של הרב הלפרין מהמכון הטכנולוגי לדגם התנור שלה המכיל פלטת שבת.

מנסיון שלנו, שווה הרבה יותר להשתמש בפלטה שנמצאת בתוך התנור. מכל הסיבות שבעולם.

ניק כמעט בלי ראש

משתמש מקצוען
אחרי שנים שלא היה להשיג תנורי בילד אין עם פלטת שבת כשרה מובנית, מלבד דגם אחד בלתי מוצלח של סאוטר, סוף סוף יש חדש. חברת אלקטרולוקס קיבלה את ההכשר של הרב הלפרין מהמכון הטכנולוגי לדגם התנור שלה המכיל פלטת שבת.

תודה
מה הדגם שלו ?

racheligraf

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L

אפשר לדעת איזה גדם של סאוטר היה לא מוצלח? כי בדיוק אני בודקת על תנור סאוטר מסוים ורואה שכתוב שיש לו פלטת שבת. רוצה לוודא שהוא מוצלח..
תודה!

אלף אורות

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
D I G I T A L
אפשר לדעת איזה גדם של סאוטר היה לא מוצלח? כי בדיוק אני בודקת על תנור סאוטר מסוים ורואה שכתוב שיש לו פלטת שבת. רוצה לוודא שהוא מוצלח..
תודה!
יש לי סאוטר כבר 10 שנים עם פלטה מובנית ולא רואה שום בעיה...:unsure:
אפשר להכניס שם סירים רגיל עם ידיות פלסטיק?
אני מכניסה, לא קורה להם כלום.

3524

משתמש סופר מקצוען
בטוח? דוקא כן שמעתי המלצות.. אם אני רוצה בסביבות 1300 יש משהו אחר יותר מומלץ? (לבילדאין תא אחד..)
כשהתנור היה מיוצר במפעל סאוטר בצרפת הוא היה מצוין. כיום כבר אין מפעל בשם סאוטר. זו 'מדבקה' ששמים על מוצר המיוצר אי שם. כמו 'מולר' של אושר עד.

racheligraf

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
כשהתנור היה מיוצר במפעל סאוטר בצרפת הוא היה מצוין. כיום כבר אין מפעל בשם סאוטר. זו 'מדבקה' ששמים על מוצר המיוצר אי שם. כמו 'מולר' של אושר עד.
ספציפית התנור שאני מבררת עליו מיוצר בפולין.. מה זה נחשב?

3524

משתמש סופר מקצוען
לא ידוע לי. כזה ככה ככה כזה. אולי מעט יותר טוב מהטורקי, ואולי אפילו פחות.

ובאמת חשוב לבדוק תמיד את ארץ הייצור כי זה נותן אינדיקציה לאיכות המוצר.

ושוב, ארץ הייצור בפועל.

לא כמו הסאוטר שכותבים שמיוצר בידע צרפתי, ואלקטרולוקס בטכנולוגיה גרמנית, וקנווד במוניטין אנגלי, ודאבו בשיתוף ישראלי.

חפשו על המדבקה את ארץ הייצור בפועל. אין תג איכות טוב מזה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה