אם התכוונת לתנור "פירולטי", קחו בחשבון, שא"א להכניס את התבניות, כמו"כ צריך להוציא את המסילות, אחרת זה מתעוות בהכשרה, כך שעל כל מקרה זה לא כ"כ עוזר לפסחבמיוחד לתנורים שאפשר להכשיר לפסח בקלות.
ניתן לקנות מסילות נוספות, ולהשתמש בתבניות חד"פאם התכוונת לתנור "פירולטי", קחו בחשבון, שא"א להכניס את התבניות, כמו"כ צריך להוציא את המסילות, אחרת זה מתעוות בהכשרה, כך שעל כל מקרה זה לא כ"כ עוזר לפסח
גם אנילי יש אלקטרולוקס - בנתיים מרוצה מאוד!
לי יש אלקטרולוקס - בנתיים מרוצה מאוד!
אופה אחיד?
הם אופים אחיד ומעולה!!!!
פירוליטי זה בעצם האופציה להכשיר את התנור לפסח?ומי שאמרה שצריך להוציא את המסילות בפירוליטי עוד לא השתמשתי בתוכנית וחשבתי לקנות מסילות ורשת לפסח אבל אמא שלי והאחיות שלי מפעילות את הפירוליטי עם המסילות ואפילו הרשת מה שקורה זה שזה מאבד את הצבע, זה נהיה שחור כזה, אבל שווה להם שיוכלו להשתמש בפסח
פירוליטי= תכנית ניקוי בחם גבוה שמכשירה לפסח. (לא כולם נוהגים להשתמש בפסח בתנור מפורלט)פירוליטי זה בעצם האופציה להכשיר את התנור לפסח?
זה קיים גם באלקטרולוקס?
לא ידעתי.
חוץ מזה, יש עכשיו מבצעים רציניים בחנות חשמל באזורנו, והם מפרסמים על תנור בילד אין אלקטרולוקס באלף ש"ח.
זה באמת מבצע?
לא מבינה כלום במחירים של זה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: