תמחור מפתחות - דחוף!!!!!

הכנה לעימוד

משתמש פעיל
אשמח לקבל מידע, כמה לוקחים על עריכת מפתחות מספר מעומד כבר

א. יש שם בערך 1200 מראה מקומות
ב. צריך ליד כל מראה מקום - להביא את הפסוק או המובאה מבבלי/ירושלמי/זוהר/ ספרי מחשבה

זה מאוד דחוף לי
בתודה מראש,
למי שיעזור לי

הכנה לעימוד

משתמש פעיל
תודה,
א. הבן אדם רוצה לדעת מחיר כדי לא לא להיות מופתע
ב. כמה הממוצע לשעה של עריכת מפתחות??

תודה רבה!!!

חי זך

משתמש רשום
60$ לשעה, לא מגזים. למקצוען זה שווה. מהיכרות אישית.

הכנה לעימוד

משתמש פעיל
מדובר בספר בן 300 עמודים בערך
צריך להוציא את כל המראה מקומות -
לסדרם לפי סדר התנ"ך והבבלי ירושלמי סיפרא וכו'
ולהוסיף בכל מקום את הפסוק עצמו ואת העמוד בספר
1200 מ"מ משוער

תודה רבה

אהרן2

משתמש מקצוען
עימוד ספרים
תצטרך לסמן ידנית איפה מתחיל ומסתיים הספר בכדי ש"צור מפתחות" ידע מה לשלוף או שאתה יכול ל'סמן' עם חפש-החלף?

ה

הוד_והדר

אורח
תקח לפי שעה, אצלנו בארה"ב לוקחים בין 35-45 דולר לשעה

אלחנן אריאל

משתמש צעיר
עימוד ספרים
נכתב ע"י הכנה לעימוד;677022:
מדובר בספר בן 300 עמודים בערך
צריך להוציא את כל המראה מקומות -
לסדרם לפי סדר התנ"ך והבבלי ירושלמי סיפרא וכו'
ולהוסיף בכל מקום את הפסוק עצמו ואת העמוד בספר
1200 מ"מ משוער

תודה רבה

אני מבין מדבריך, שבגוף הספר כבר מצויינים המראי מקומות. ומה שעליך לעשות הוא לסדרם לקונטרס מפתחות שבסוף הספר. כאשר עליך לפתוח כל מראי מקום בפנים, כדי לציין במפתחות שבסוף את ציטוט קצר מן המקור.
אם הבנתי נכון, אני בשלי עומד שכדאי לעבוד לפי שעה. יען משך עבודה זו לא כ"כ ישוער.
קרוב הדבר שתוך כדי עבודה, תמצא מראי מקומות שאין ציונם מדוייק, או שהחטיאו את המטרה. גם, שאם המ"מ נעשו ע"י מי שאינו מקצועי בדבר, יתכנו טעויות מביכות. דוגמא לדבר, עברתי פעם על עבודת מיפתוח שעשה מאן דהוא, ולדין המוציא מחבירו עליו הראיה ציין ליומא ט' ובמקום אחר לבכורות י"ט.
אם נכלל בעבודתך גם הערות על המראי מקומות עצמם, סבורני ש40$ לשעה זה מחיר סביר מאוד.
אם תרצה לאמוד את שיעור הזמן שזה יקח. אם מדובר על 1200 מראי מקומות, זה אמור לקחת בין 40-60 שעות!

בהצלחה!

אלחנן אריאל

משתמש צעיר
עימוד ספרים
אמרתי שאם העבודה כוללת ביקורת על מראי המקומות הקיימים, אכן זה הגיוני.
אם העבודה אינה כוללת ביקורת, הרי שהיא צריכה פחות מקצועיות, והמחיר בהתאם.

הכנה לעימוד

משתמש פעיל
זה לא כולל ביקורת על המראה מקומות, מכיון שאני עשיתי הגהה לספר הזה, ואז כבר תיקנתי את המראה מקומות הבעייתיים.
א"כ כמה צריך לקחת על כזו עבודה
בתודה מראש

חיוכון

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הדרך הנוחה (אם כי לא המדוייקת ביותר) לאמוד זמן עבודה בכזה מצב, הוא לעשות דוגמית.
כך שניים שלשה עמודים מהספר, ותמפתח אותם. תראה כמה זמן לוקח. תגיש הצעת מחיר. והיה, אם ירצה הלקוח את העבודה, לא עבדת לחינם. ואם לא ירצה תדע לפעם הבאה.

אלחנן אריאל

משתמש צעיר
עימוד ספרים
נהג אוטובוס משתכר 21 ש"ח לשעה. לפי שכל אחד יכול להיות נהג אוטובוס.
עובד נקיון צריך כחות פיזיים, ע"כ הוא מקבל יותר.

עבודת מיפתוח דורשת כישורים מסויימים שאינם מצויים אלא אצל אנשים מסויימים, וממילא, הלקוח אמור להבין שהוא אמור לשלם על זה.
לא נראה לי ש120-150 ש"ח לשעה זה מחיר מופקע לכזה דבר.

חיוכון

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י אלחנן אריאל;677980:
נהג אוטובוס משתכר 21 ש"ח לשעה. לפי שכל אחד יכול להיות נהג אוטובוס.
עובד נקיון צריך כחות פיזיים, ע"כ הוא מקבל יותר.

עבודת מיפתוח דורשת כישורים מסויימים שאינם מצויים אלא אצל אנשים מסויימים, וממילא, הלקוח אמור להבין שהוא אמור לשלם על זה.
לא נראה לי ש120-150 ש"ח לשעה זה מחיר מופקע לכזה דבר.
עקרונית, ודאי אתה צודק.
אך מה לעשות שבימינו אנו, מחיר נקבע גם על פי ביקוש הצע ותחרות. ואם עם כל הכבוד לממפתח יש הרבה קופצים על העבודה, גם אם הוא מוכשר מאד המחיר ירד.

אברהם

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
D I G I T A L
עימוד ספרים
דבר נוסף שצריך לקחת בחשבון זה זמן העבודה
מי שעושה עבודה יסודית ומהירה, לפעמים שווה לשלם לו הרבה יותר לשעה, ממי שעובד לאט

הכנה לעימוד

משתמש פעיל
כבר סגרתי על העבודה ואני מקווה שיהיה מרוצה אף שלא ארוויח הפעם 120 לשעה אלא חצי מזה -מקווה בעז"ה מכיון שזה משוער. ואני עובד בקבלנות

א. מכיון שלא עשיתי אף פעם מפתחות - אלא עבודות עריכה - לא היה איכפת לי לנסות ולקבל נסיון.
ב. תוך כדי העבודה גיליתי שגם בכל פסוק צריך לטפל כהוגן שהרי א"א להביא פסוק שלם אלא את הקטע הרלוונטי וכן במאמרי חז"ל לסוגיהם, וזה אכן דורש מומחיות - והמחיר שאלחנן כתב הוא בכלל לא מופקע.
שאלתי עדיין בתוקף האם אין לזה מחיר בשוק??????????
כמו על עבודות עריכה, הגהה, עימוד, וכו' וכו'

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה